Hantverkare är kattens bästa vänner

Eftersom vi tydligen haft en läcka i vårt köksavlopp har vi fått lite vatten där det inte borde finnas. Såsom i trossbotten. Visst är det lite förargligt och i huvudet ser man väl först bilder av uppbrutna golv i alla rum men tur i oturen så behövde det bara öppnas upp under diskbänk och spis och har redan torkat. Så jag behöver inte laga julskinkan i mikron, som också var en farhåga.

I alla fall har vi haft en radda med hantverkare här, försäkringsbolagets besiktningsman, byggfirma, torkfirma, rörfirma e t c. Och Theo älskar ju hantverkare han kommer fram och synar dem, smyger fram en lång tass och drar i tumstockar och är allmänt påträngande. Ja hundarna är ju inte ett dugg bättre men det väntar man sig lite mer så att säga. Så alla som kommit hit har haft ett lämmeltåg med fyra djur efter sig som suttit och studerat allt som utförs med största intresse. Tyvärr inga bilder på det men några på Theo med sina bästaste leksaker som klätterställningen och en snörbit:

Man kan roa sig själv bra i ställningen.

Hänga och dingla även om det inte ser bekvämt ut.

Hålen gör det extra roligt

Men ibland blir man så ivrig att man tappar greppet och faller,

eller nja bara nästan katter är ju otroliga på att hitta balansen.

Det roligaste är dock när man har en lekkompis som drar i snöret. Min bror är en sådan som hälsas varmt välkommen med högljudda och uppfodrande jamanden som innebär att han förväntas fullgöra en av sina plikter och leka med Theo.

Det krävs en katt för att t o m se lättjefull ut vid lek!

fast inte alltför länge.

Theo är i alla fall väldigt nöjd med sitt lilla kungarike – hans ställning!

6 thoughts on “Hantverkare är kattens bästa vänner”

  1. Att snöre kan vara så roligt vår Fiona kan leka med något så lite så man inte ser det men hon tycker det är jättekul och att reta Lova som tittar på som ett frågetecken. Jättesöt katt.

  2. Och Theo är en väldigt tjusig kung i sitt kungarike.
    Klart dom måste hålla koll på hantverkarna så att dom utför sitt jobb ordentligt. smiley

  3. Haha, du får fota nästa gång det blir lämmeltåg efter hantverkare =) Här är det Nilaq som är mest påträngande, alla ska underhålla henne. Katterna kommer fram när det är “kompisar” som kommer, dvs man har varit där minst 3 ggr. Annars studeras man på håll…. Skönt att det inte var värre än så med vattenskadan, det som kan bli så jobbigt och kostsamt.

  4. elliot har ingen ställning, men han har en stol han använder på samma sätt. och hantverkare inspekteras inte, dom tvångsgosas! som alla som sätter foten innanför vår dörr.

  5. Skönt att det inte blev värre med läckan. En julskinka i micron låter inte kul.
    Theo håller nästan, men bara nästan, på att få mig att tycka att katter är söta igen. Charm har han i alla fall gott om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *