Julkort nr 2

Här kommer kort nr 2:

Ville behöver ingen tandskrapning han vill nog ha en pipis kan jag tro.

Och matte och husse får i bästa fall ett köksgolv som sin “julklapp” det var tvunget att riva upp hela klickgolvet för en förnyad fuktmätning visade att det var blött ändå, men bara lite av trossbotten behövdes öppnas upp framför spisen. Så nu är allt torrt enligt dagens mätning och nästa vecka ska golvet vara på plats igen. Jag slipper laga julskinkan i mikron……..tror jag!

Freja har utvecklat en förkärlek för hantverkare hon också och kommer och lägger näsan i blöt i allt de gör. Medan golvet sågades upp med sticksåg följde hon allt med största intresse tätt brevid herrn som utförde arbetet från Skanska. Han var överförtjust i den snälla hunden, och sa glatt “nej då hon är inte alls i vägen”, en potentiell dalmatinerägare kanske?

Granen är klädd med visst besvär såsom katt-tassar och prickiga hundgap som högg och slog efter glitter och kulor, jättefina djurleksaker, om någon missat det. Freja stal rosetterna till paketen men peppar, peppar har de än så länge låtit grejerna vara på granen när vi väl fått dit det.

Förresten är det någon som har tips på sidor med julkortsramar?

5 thoughts on “Julkort nr 2”

  1. Fy för vattenskador. Jag känner en konstig lukt i en av våra toaletter men de har mätt och det visar inget men lukten finns dock kvar! Hm.. Julkort 2 var lika sött som första 🙂 Undrar vad kort nr 3 blir på för hund? 😉 Spännande!

  2. Lika fint som julkort nr 1!
    Vår förra hund – gatukorsningen Buster – var ju alltid med husse om dagarna. Och när dom hade problem och det var skruvning på gång med skogsmaskinerna så var han med. Han fattade särskilt tycke för en kille som hjälpte dom med lite besvärligare svetsjobb, och när han då satt/kröp ihop för att nå där han skulle laga så satt Buster tätt bakom med huvudet på hans axel… och gav till ett högt skall om han tyckte det tog för lång tid. smiley

  3. Julkort…. Hmmm det är snart jul…. Får kanske börja finurla på det Och du har redan hunnit med 2 jättefina Flitigt Trevligt med nytt golv i julklapp Kalle och jag ska köpa nya mattallrikar till oss i julklapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *