Från gammalt till nytt!

Förra inlägget handlade om gamla änglahundar nu går jag över till det nyaste vi har nämligen Elvis 5 månader! Som redan väger mer än Belle och är lika stor som henne. Jag får alltid titta två gånger på dem för att se vem som är vem, Belle har ett näpnare ansikte och Elvis har inte lika stor svansplym ännu. men även om de är olika i färg (röd och creme) är det inte alltid lätt att se!

Lillemannen!

Av våra katter är han absolut den mest keliga och springer gärna runt fötterna på en och stryker sig. Han älskar att bli buren och kommer ibland och sätter sig framför fötterna på en så man ska ta upp honom.

Och är ett matvrak långt värre än sin syster och Freja dalmatinern!

Han brukar gå till Theo för att få lite tvätt som han uppenbart njuter av. Sedan sätter han igång att bita Theo som tack så det blir lite bus:

Om någon av katterna skulle bli stött och fräsa till så har vi en egen fredsbevarande styrka nämligen Freja som genast går emellan.

Elvis är givetvis mindre än Theo men har större tassar än honom nu.

Kelgrisen som ligger i kökssoffan och väntar på att bli ompysslad.

Ett litet kex han också. Tyvärr kommer inte färgerna i maskningen och ögon till sin rätt i det gula lampljuset.

I helg skulle det varit dalmatinerpromenad men vi var bara två som anmälde oss så det blev inget av med det. Nu är jag även med i NNAG:s ledningsgrupp ska bli kul att få vara med och lära sig mer om hur sådant fungerar och allra roligast skulle vara att lyckas få till aktiviteter/träffar som dalmatinerägare vill komma på.

Jag är ju så tokig att jag tycker att det mesta som man kan göra med sin hund är kul!

Men jag ska ju på ID.spårs- och sökdag om två veckor så det vet jag blir urkul. Och en aktiv promenad med Ville blir det nog också innan vintern kommer på riktigt!

Ha en trevlig helg alla!

10 thoughts on “Från gammalt till nytt!”

  1. Tack Maria; och man kan ju dels förlägga saker i Gävle/Årsundatrakten och dels kanske lägga dem under en helg då det är ett ganska stort område som är NNAG. Alla förslag och inspel på aktiviteter tages emot tacksamt min epost finns ju på hemsidan så mailbomba gärnasmiley

  2. Så kul att du sitter i ledningsgruppen, du verkar vara väldigt aktiv och kan säkert komma med förslag på roliga aktiviteter. Vi hör till NNAG men bor ändå lite för långt bort för att kunna vara med. Hade gärna velat vara med på tex en promenad, eller något annat kul… 🙂

  3. Hade missat nostalgitrippen, var jätteroligt att läsa om. Jättesöt Elvis!Aktiviteter med hundar är nog det jag saknar mest med att bo här ute i obygden men man får inte allt här i livet. Vi får roa oss själva så gott det går Wilda och jag.

  4. Hmmm Bättre aptit än en prick???? Njaa du tar nog fel på datum 1 April infaller inte på hösten 😉 Vilket som så sötare katt får man leta efter 😀

  5. Jätte fin “lilla” Elvis”! Tror jag det att kissarna slutar med “syskonbråken” när det kommer en prickig galning! Även här kliver Clifford in vid katt “bråk” – men mer för att han vill vara med och leka!

  6. Tack Kattis!

    Emelie; katterna slutar genast om Freja kommer det är inga riktiga dispyter, hade det varit det hade Frejsan nog bara lagt nosen emellan en gångsmiley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *