Ole, dole, doff

Roligt huvudbry blir det snart för snart är det dags att välja. Blir det en brun eller svart…..

en liten eller stor ? det återstår att se om ett tag!


Bilderna är stulna från Aases blogg där finns ståbilder på alla valparna. Det är inte länge kvar nu innan vi får hämta hem den som blir vår prick:))
Angenäma bekymmer är det i alla fall.

Och gissa vem det här är?

11 thoughts on “Ole, dole, doff”

  1. Ååh, vad man blir valpsjuk! (Trots vakna nätter, ett ständigt skurande och fullt med små bithål i fötterna). :)Jag blir lika impad varje gång man ser snygga ståbilder på så små valpar – undrar hur de får till det så bra?!

  2. Katta det blir Aase som får hjälpa mig med att välja en p g a avståndet. Och så valde hon så bra förra gångensmiley

    Kattis ja när jag har hållit på sisådär i 30 år så kanske jag får till en lika bra hane….Men han ska nog till Sverige som det ser ut just nu.

  3. Ta den charmigaste och vackraste, i den kullen förstås, den vackraste är redan hemma hos er!
    I min dröm är hane nr.2 “min”. Det kanske blir en i Norr när du börjar föda upp . . .?

  4. Själv har jag ju haft en av varje när jag haft två =) Men egentligen är det ju inte inte färgen utan “personen” som är det avgörande. Spännande att se vilken vovva det blir.

  5. Men Gud så spännande !! Det ska bli så spännande att få se resultatet av Erat val. Väljer Åse ut eller ska ni dit och välja själva?

  6. Vem kan det vara på sista bilden?? Hmmm svårt.. men jag gissar på den sötaste prickan hos dig . Jag har oxå varit inne och tittat på valparna Otroligt söta är dem allihop Tycker den med blaffan är så charmig 😀 Är det dessa två du har att välja på ? Kul med en av varje med färgerna menar jag då . Men de bruna ligger mig varmast om hjärtat (undrar varför 😉 ) Lycka till med valet Vilket som det än blir så blir det alldeles säkert en sötaste till 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *