Litet krulligt också

Måste ju ha lite bilder på annat än prickarna också, så nu har jag försökt att fota Ville ute och kom fram till att bilderna nog faktiskt blir bättre inne med extern blixt! På Ville i alla fall. Han och Belle är oerhört svåra att fotografera, Ville för att han är så svart men Belle vet jag inte varför jag aldrig får bra bilder på henne.

Belle väntar vi ännu på att hon ska löpa, hon verkar ha tagit en vilopaus nu, för tanken var ju att para henne redan i april/maj men så blev det inte!

Åter till Ville så gillar han nog en massa sol något mindre än prickarna och håller sig gärna i skuggan:

Eftersom Isis blivit så stor nu är han inte så sugen att leka med henne alltid när hon vill, hon får nöja sig med Freja mest.
Han har mest lite koll på andra delar för att se om det börjar hända intressanta saker där, men inte än….

Är man hanhund så är man hanhund det gäller att ha lite koll på brudarna….

Tanken var ju att jag skulle starta upp Ville i anlagsklass (viltspår) men jag har bara inte orkat, Jag hade egentligen inte planerat att skaffa valp i år och nu närmast blir det en del utställningar för Freja.

Nästa år satsar nog jag/dottern på att ställa katterna mer och då även att satsa på spårningen med Ville. Allt har sin tid!

Spårar gör vi såklart ändå!

Och det har börjat likna sommar nu får vi gå skogspromenaderna senare på kvällen för att det inte ska vara så varmt.


På onsdag blir det biopsi på Isis bara för att hon ska få “rätt” diagnos för sina fläckar.

Och till helgen så får ni gärna hålla tummarna för oss igen då blir det utställning med Freja i Vännäs. Isis och Ville följer med som maskotar och så ska vi träffa “gamla bekanta” där så det blir jättekul bara det.

5 thoughts on “Litet krulligt också”

  1. Klart vi håller tummarna! Han är bra fin den lilla lockiga också! Saknar dock Theo bilder i bloggen.ö

  2. Emelie tack för tipset det ska jag prova och Annki man måste ju kolla så fläckarna är tvättäktasmileyJa håll tummarna det blev så bra sist då ni gjorde det!

  3. Han är fin den krullige herrn! Men lätta att fota är dom då inte! Har du testat att fota med lite lätt blixt ute? Kanske kan funka dom gånger man orkar? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *