Promenad vid Ljungan

Idag var det uppehåll och vi tog oss en tur vid Ljungan det är ett tag sedan sist då jag inte velat gå där med vår fantastiska vattenplumsare innan vattnet i älven blivit någorlunda varmt. Men idag gick vi där så Isis fick passa på att plumsa i vattnet och jag behöver nog inte säga vad hon tyckte om det.

Freja har ju blivit vuxen och förståndig hon går inte ens i vattnet mer. Hon som också älskade att hoppa runt.

Jag tror Isis blev lite överväldigad först av storleken på den här poolen, den är lite större än hennes vanliga gyttjehål.

Men det dröjde inte länge förrän hon släppte loss!


Tjohoo!!!!

Isis är precis som Freja en hund som man blir glad av att vara i närheten av hon känns alltid positiv till det mesta här i världen och har alltid kul.

Hela gänget var såklart med och alla ställde sig så fint på en gammal eka men jag hade kameran i ryggsäcken och innan jag fick fram den var 50 % borta:


När vi sedan kom hem så hann vi bara innanför dörren så kom det två kraftiga åsksmällar och började regna (igen!!!!) sedan försvann åskan lika fort igen. Konstigt för det var ingen åskkänsla i luften.
Men det har regnat varje dag nu om än inte hela tiden som tur är.

5 thoughts on “Promenad vid Ljungan”

  1. och även om man går med kameran i näven så lyckas man missa dom här bästa motiven. ;)Det är så härligt med hundarna som gillar att bada, som kastar sig ut i vattnet och bara njuter.

  2. Ja lite hjärtat i halsgropen kan man få ibland men Isis har vad jag brukar kalla förstånd också hon kollar först innan hon hoppar i eller upp på saker eller ner i gropar.Och jag får hellre magknip av en tjohej-hund smileyän magknip av en hund som tycker att allt nytt, alla nya miljöer är farligt…….

  3. Ja överraskande regn och åska är visst denna sommars melodi. Och egentligen borde man ha en kamera i pannan som omedelbart tar de kort man vill ha! Isis verkar vara som Nilaq – tjoho här kommer jag!! Härligt med orädda hundar men de kan ju ge en lite magknip 😉

  4. 50% av motivet är borta – det känner jag igen. Om man inte går med kameran start beredd i handen så missar man motivet ;-)Hoppas ni får en regnfri söndag med lagom varmt och lagom myggfritt! Här är myggorna galna just nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *