Minidalmatinerträff

Idag tog vi oss en tur till Käxed, Docksta för att träffa två av Isis kullsyskon och även två prickiga damer till. Först fick vi kika på en förtjusande 9 veckor gammal prickig dam och sedan for vi hem till till en av Isis systrar och tog en kaffe innan vi gick med hundarna.

Det var 6 prickiga och så det lilla svarta fåret Ville som också får hänga med. Tim fick stanna hemma med lillmatte eftersom jag inte tror han skulle uppskatta att vara mitt i en hög med dalmatiner.

Först hade vi dem kopplade en stund så de hann kika på varandra utan att träffas och eftersom alla verkade vara helt ok med varandra så släppte vi lös alla.

Hundarna gick jättebra ihop och en fantastiskt bra promenadväg var det. Isis fick till sin glädje fler vattendårar att umgås med.

Släkten samlad, Isis, brorsan Isak, Freja, syster Domino.

Här är alla på bild, inte helt lätt att lyckas med det…….

Gin 4 år och Freja verkade trivas väldigt bra ihop. Ville i förgrunden.

Sedan gick vi tillbaka hem till Dominos ägare för en fika innan vi åkte hem. Det är fantastiskt kul att träffa andra prickägare och prata hund men även allt mellan himmel och jord. Väl värt att åka en liten bit för det här.

Fler bilder finns i ett album på facebook.

5 thoughts on “Minidalmatinerträff”

  1. Ååå, skulle också vilja vara på Prickträff. Det finns inte så mångar här i kring. Men en finns det och det är Grynet, vi får nog kontakta hennes Matte och ha en liten träff vi också. 🙂

  2. Kul med prick-träff. Vi var på ett par innan vi fick Wira, och det är kul att kunna släppa allihop så att det springer en hoper prickar runt benen på en. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *