Roligt i höstmörkret

Fick meddelande idag om att rallylydnadskursen startar i november, bra att ha något roligt att se fram emot! Den ska jag gå med Ville och det blir faktiskt repetition jag gick den i början på förra året men jag har varit dålig på att träna så det är lika bra att börja om igen.


Freja är det ingen skillnad på och det hade jag inte väntat mig heller än. Jag hade ju optimistiskt anmält henne till Sundsvallsutställlningen men hon är så ful i pälsen så vi stannar hemma och äter äpplen istället och går i skogen. Det är nog bara att acceptera att det är slut med den biten, synd för jag tycker det är kul.

Freja tycker att hösten är en fin tid finns alltid falläpplen att ta med in och äta i soffan…….eller kanske sängen. Det gör för den delen Isis med. Äter äpplen alltså.

5 thoughts on “Roligt i höstmörkret”

  1. Vi har också massa fallfrukt, hade varit praktiskt om nån ätit upp dom, men jag får allt plocka dom själv jag… 😉
    nilla rycker väldigt i pälsen också nu, när man petar i henne går det som en våg genom huden…
    Trevlig helg!

  2. Freja känner av sin päls nu även om hon inte gjort det förr. Det rycker mycket i skinnet på henne och hon vänder sig om och nafsar på ryggen.Nej de verkar inte bli dåliga av äpplena de sätter väl i sig 2-3 stycken max per dag, många gånger leker de bara med dem som Wilda!

  3. Kul med rally kurs – vi gillar våran jätte mycket.Tråkigt med Frejans päls – hoppas hon inte själv känner av den i alla fall!Blir de inte dåliga i magen om de äter mycket äpplen??

  4. Ja jag kommer ihåg att du höll på med rallylydnad förut och ni var väldigt duktiga.Vi skall väl hoppas att hon blir bra så att du kan tävla, det gick ju så himla bra för er.Wilda brukar stjäla äpplen på träden och sen sätter hon en väldig fart och leker med dom men äta, nej tack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *