Analysera ännu mera

Har funderat en stund på att ge mig iväg till en riktig hudspecialist med Freja och nu då det inte verkar hjälpa med homeopati, för hon har inte blivit bättre och jag märker ingen beteendeförändring heller, så ringde jag till Djurakuten i Stockholm som har en speciell hudavdelning.

Ännu mera gul och lika knottrig som förr.

Deras erfarenhet är att Frejas diagnos, follikulär hyperkeratos inte är en slutdiagnos utan att det alltid finns något annat bakomliggande. Som i sin tur ibland är behandlingsbart och ibland inte.

Kattmat är begärligt stöldgods, jag trodde att jag blivit senil för jag var säker på att jag öppnat en burk med kattmat och ställt på bordet, sedan hämtade jag Belle och det var ingen kattmatsburk på bordet så jag öppnade en ny. Den saknade burken hittade jag senare hos en nöjt sovande Freja……..Skinande renslickad

Så nästa vecka tar vi oss en tur med Freja till Hufvudstaden eller som alla äkta norrlänningar födda norr om Luleälven säger : Fjollträsk.

Jag vågar ju inte ha så stora förhoppningar men i den bästa av världar så är det en bakomliggande orsak som går att behandla. men oavsett är det ju bra att få en slutlig diagnos hur det än är. Och jag har nog inte blivit helt övertygad om homeopati heller den här gången det verkar inte ha verkat varken till det bättre eller sämre.

Medan Freja stjäl leker Isis diva i soffan hon har en tjusig sovstil. Soffan som vi förtvivlat knölat full med plädar och gamla lakan för ute är gräsmattan snart en leråker och det följer såklart med hundarna in och landar bland annat i soffan. Och förhoppningsvis fastnar lite mindre i soffan och lite mer i plädarna……..

Håll gärna tummarna för Freja!

7 thoughts on “Analysera ännu mera”

  1. Här så håller vi alla hund o kattklor som finns för Freja, även 2-beningarnahåller tummarna.Hoppas verkligen att det finns en behandlig för Frejas problem.Kram till er alla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *