Snö snö och snö

Här fortsätter det bara att snöa tredje dagen det snöar oavbrutet men lugnare än det gjorde i början.

Såhär såg det ut för någon dag sedan.

Katterna vill inte alls gå ut i sin lilla hage mer, de är ju bekväma djur.

De har ett annat populärt tillhåll nu. Nämligen kattklätterställningen. Platsen högst upp är det konkurrens om och Elvis brukar reta Belle så att hon ska bli less och gå bort.

Medan Salle och Elvis gillar att busa runt med varandra och ha lite “knynävsslagsmål”. Theo vill inte leka med Salle han leker bara med Elvis.

Belle och Salle har återgått till att vara vänner och om det är en liten Gravilda här på bild kanske vi vet om någon vecka ca 3 veckor efter parning blir bröstvårtorna hallonrosa om det tagit.

Hundarna är ju mer än gärna ute, i all fall prickarna gillar ju tokhoppning i snö.

Hänga tvätt?

T o m bakdelen på Isis utstrålar glädje när hon skuttar runt i snön……

Staket är ca 80 cm högt så vi har väl runt 50 cm kanske.

Gillade träden på den här bilden.

Sötaste med snöpudrig näsa.

Annars gör vi inte så mycket särskilt att ta sig fram ute i skogen är ett halvt projekt jag hoppas att de hunnit skotta upp skogsvägen nu och sedan roar vi oss med lite av varje inomhus. Morgonen inledde vi med helt onödiga saker som att träna räcka tass. Och diverse nosövningar. Att leta godis, eller som det numera blir p g a Frejas strikta diet torrfoder, i djup snö är ganska svårt så det blir verkligen hjärngympa för hundarna.

Nu ska jag snart slänga på hundarna de fantastiskt fina overallerna och mig själv skoteroverallen och ge mig ut och kava i snön i skogen.

3 thoughts on “Snö snö och snö”

  1. Hur går det för pudlarna? Här är det inte heller plogat men däremot kan det vara upptrampat – men än så länge är det bara att pulsa. Stackars Dizzy studsar och studsar för att hålla jämna steg med Clifford – som får lite “semester” nu när hon inte hinner i kapp

  2. Här har vi inte så mycket ca 25 cm men det fortsätter att snöa. Tyvärr är det aldrig någon som plogar åt oss utan vi får plöja oss fram bäst det går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *