Ändrade planer

P g a det tråkiga som hänt är det i dagsläget inte aktuellt med hunduppfödning för mig och särskilt inte dalmatiner. Jag har därför inte motivation mer att hålla liv i den här bloggen men kommer att uppdatera hemsidan och kullbloggen, för kattungarna nu och framtida kullar, för kattuppfödning planerar jag att fortsätta med.

Hundarna har jag såklart kvar och vi kommer att fortsätta att roa oss med kurser, spårning, skogspromenader och liknande hundskojiga aktiviteter.

“Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag
och något alldeles oväntat sker
Världen förändrar sig varje dag
men ibland blir den aldrig detsamma mer “.

Alf Henriksson

5 thoughts on “Ändrade planer”

  1. Jag vet inte heller vad som hänt, men anar med ditt inlägg det värsta?! Hur som så hoppas jag att du under omständigheterna mår så bra du kan göra..Och som sagt, göra roliga hundaktiviteter är väl inte fy skam.,Massor massor med styrkekramar från mig !! <3 <3

  2. Men vad har hänt?? jag har ju sett att det har kommit en massa kramar till dig på fb Men har tänkt att du kanske skriver om det längre fram . Vad som än hänt så skickar jag en kram till dig och hoppas att du mår bra Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *