Prickträff

I helgen som var hade vi en liten prickträff där vi träffades några dalmatinerägare på Mäja fäbodar, fantastiskt fint var det där.

Vi fikade och gick en promenad sedan avslutade vi med att grilla. Nästa år ska vi ha en träff där igen kanske med spårtema och övernattning så man hinner umgås hela kvällen.

Här är några bilder och Isis syster Domino var också med. Om de vet att de är syskon eller om de gillar varandra för att de är jämnåriga vet jag inte men de är otroligt lika till utseende och sätt så vi blandade hela tiden ihop dem. Och de trivs med varandra!

Bilderna får tala för sig själv men det var en underbar dag för mig och alla hundarna. Ville och Freja fastnade inte särskilt bra på bild den här gången de blev oskarpa och blurriga.

Länk till bilder på facebook.

Mina odågor som tacklas.

En blöt och glad Isis på ett av campingborden. Hon är som en liten get ska klättra och hoppa överallt, säker på foten och gillar att tugga på plåt/aluminiumburkar…..

Syster Domino är ingen badkruka inte!

Isis på bryggan man kan nästan höra hur hon trallar glatt och nöjt eller hur?

Lek med älskade systern som var lite orolig att Isis skulle sno hennes bästaste frisbee.

Och de misstankarna hade hon rätt i….Isis fintade henne med lite lek sedan snodde hon frisbeen och sprang! Och Domino sprang lika fort hon med!

Freja och Ville. Ville blöter på sin höjd tassarna medan Freja gärna plaskar men bara på grunt vatten.

Och vi har redan bestämt att vi ska boka en dag på hundens hus med samma gäng det blir kul!

One thought on “Prickträff”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *