En del hinner hända på två år

Det senaste inlägget var 2013. Ett tag sedan med andra ord. Under tiden har vi hunnit flytta. Sötaste Freja finns inte mer. det orkar jag inte skriva mer om nu, kanske aldrig.

Alla katter är kvar och Isis och Ville såklart. När det gäller katterier och hunderier så blir det nog inte några fler kattungar tror jag oavsett om bägge kattungarna blev fantastiskt fina och trevliga. Lilla Junie har blivit utställd två gånger och tagit två cert samt blev uttagen till nominering bägge dagarna. Eller lilla och lilla hon har ju hunnit fylla 2 år nu. Jag har jagat henne med kameran för att få till en bra bild men eftersom jag måste använda blixt blir det bara ett rödögt monster av min vackra kiss-unge.

Istället planerar jag för en valpkull efter Isis efter många om och men i mitt huvud.
Tilltänkt hanhund finns, jag fick ett tips på en mycket social och trevlig hanhund som dessutom är väldigt vacker och kompletterar Isis exteriör väldigt bra. Isis höglöper just nu och det blir förmodligen till slutet av detta år eller början på nästa som hon i så fall paras. Men innan dess ska jag BAER-testa henne och såklart ha kontakter med avelsråd o s v om den tilltänkta hanen.

Här är några bilder på min prickflicka som börjar bli stora damen.

Ett vackert ansikte har hon definitivt och en underbar teckning.

Fortsatt vig som en liten bergsget.

Även om hon inte är en utställningsstjärna är hon en vacker hund.

Snöbekämpning. Det är ju inga våldsamma snömängder här i Skåneland direkt men det gör inte mig något.

Glad som en lärka när man får springa i beteshagarna


Sitta stilla kan man ju ocksåSom dalmatiner blir man glad av lite. Som att få springa.


Mums gott med färskfoder. Som fingrar och naglar?

Och nu när hon blivit äldre så kan hon faktiskt trava……..Förr var hennes enda gångart galopp!Och så en bild på Ville i högsta fart. Liten är han men springa kan han.

Och kurser roar vi oss fortsatt med. Så just nu går jag en tävlingslydnadskurs med Isis med klickerträning det är kul även om vi missat några gånger. Men det är bara att streta på.

One thought on “En del hinner hända på två år”

  1. Veldig fine bilder. Hun er jo veldig iøynefallende da. Tror du skal prøve å stille henne ut litt :-). Kanskje vi kan møtes i løpet av sommeren på samme utstilling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *