Havsfru på torra land

I helg var vi till Tånga hed för att vara med på dalmatinersällskapets utställning. En tvådagarsutställning men vi hade bara anmält till en dag då fröken inte ställts ut förr.

Vi kom upp kvällen före och hade en trevlig eftermiddag med andra prickar och prickägare.

Natten var inte lika angenäm det var lite svårt att sova då någon lämnat en hund som inte trivdes med det i en bil precis utanför där vi bodde. Ingen dalmatiner dock. Så det blev kanske 2 timmars sömn ungefär…..

Oavsett så kan vi glömma utställningsresultatet det placeras i kategorin det man inte minns har inte hänt, ungefär. Vi får kanske gå på lite utställningsträning så får vi se om det blir något mer ringbesök eller inte.


Och hursomhelst var det en trevlig helg med ett fint ordnat arrangemang!

Vädret har ju varit riktigt fint nu de senaste dagarna i motsats till resten av sommaren så det har blivit några turer till havet. Det uppskattas av hundarna. Jag köpte några flytleksaker och det gick Ville ordentligt i gång på, han som inte brukar vilja blöta tassarna ens….Men han hämtade glatt leksaken, en liten svart gubbe, i vattnet och bar stolt tillbaka in den i land. Han tänkte även sno Isis leksak men den var lite stor och svårhanterlig i vattnet så gubben var bäst.
Kolla den stolta stilen på honom!

Och Isis ja hon trivs ju bättre i blött vatten än i en utställningsring på torra land så att addera en leksak till det innebär ju bara mer kul.

Det är kul att leka havsmonster utan leksak….

Och om möjligt ännu roligare med leksak!

En sista bild som för mig utstrålar lycka:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *