Hippie 8 år idag

Grattis till min numera äldsta hund Isis som idag blir hela 8 år gammal och därmed räknas som veteran. Hon känns inte som en sådan i alla fall, särskilt inte sedan Helga flyttat in hos oss och de springer över stock och sten i skogen som lyckliga unghundar bägge två.

Isis söt som socker med sitt fina huvud.

Det känns ännu mindre som att det är 8 år sedan hon var en liten, liten valp som flyttade in hos oss. Men hon är då väldigt lik sig!

Isis som 3 månadersvalp
Isis idag, 8 år gammal.

Det absolut bästa med Isis är att hon förde in agilityn i våra liv, för det har nog aldrig funnits en tanke på att jag skulle träna agility mer på “allvar” möjligen någon liten kurs. Men det blev ju väldigt mycket mer än så och faktiskt starter i inofficiella klasser. Sedan är det ju världens roligast hundsport. Om än det svåraste jag provat på.

Jag hoppas att vi ska springa många fler banor ihop och att Helga hjälper till att hålla “unghunden” i Isis vid liv många år till !

Födelsedagens firades med finska tuggben, Rauh och flera mjukisdjur från IKEA eftersom ett av Isis stora nöjen är att riva sönder dem och plocka ur all fyllning!

2 thoughts on “Hippie 8 år idag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *