För dina ögons skull

Idag hade vi besök av en sådan här liten trevlig herre som hade rest i 11 timmar och skulle resa minst 8 till innan han var hemma. Även han en liten norrman som Freja.

Man behöver tanka upp lite när man är på långresa.

Och dessa fantastiska ögon kan ju få vem som helst på fall! T o m jag hade kunnat tänka mig en Siberian Husky när man träffar på sådan trevliga herrar.

Hundarnas leksakslåda var populär

Han tuffade fram som om han bott här hela sitt liv, trots att Ville försökte hålla honom kort. Freja är väldigt snäll och försiktig med små valpar och för övrigt hade hon fullt sjå att flina upp sig för de tvåbenta familjemedlemmarna.

Max med en av sina småmattar!

För givetvis hörde även tvåbenta trevliga besökande till och som vanligt kom jag på när de farit att jag bara tagit kort på hundarna inte alls på människorna utom bilden ovan……………Jaja hundar är ju mitt “särintresse”!

Nu ska jag följa Frejas exempel och sätta mig i soffan och titta på TV:n man blir ju lite sliten av besök:

Verkar inte vara något bra på TV:n idag som Freja ser ut.

6 thoughts on “För dina ögons skull”

  1. Tack än en gång för er stora gästfrihet, så roligt att ses efter alla år…Max gjorde sig hemmastadd här omgående, han verkar trivas vart han än kommer och flickorna älskar att busa med honom.
    Vi önskar Er alla en riktigt GOD JUL

  2. männikskor hamnar inte så ofta på bild här heller, men till mitt försvar vill dom sällan heller. 😉 det var en riktigt söt liten sak iaf! det är vackra hundar!

  3. Ja ögonen på den här lille norrmannen var ju fantastiska Annars tycker jag att den rasen har lite räliga ögon 😉 Jag får kanske tänka om då jag aldrig träffat en sån här hund på nära håll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *