Villebus och kattbad

På Arlanda så hittade jag några roliga barnleksaker åt hundarna i riktigt sladdrig gummi. Den var fantastiskt kul att skaka runt med då den blev så lång, och hade en massa tentakler.

Freja fick en blå och grann som höll över en natt medan Villes röda ännu är hel, vi sätter bort den mellan lekstunderna så kompisen inte tar den. Tim fick lite nyttigt godis istället.

Så här kul är det att hitta den när man fått göra ett uppletande i trädgården:


My precioussss!

En riktig buspudel!

Då var jag på väg hem från Norge och hade lite tid mellan planen. Igår var jag på väg hem från en tripp till sydligare nejder typ Småland, Halland och Skåne och tänkte hinna shoppa lite gummidjur men det var för kort tid mellan planen, så det blev inget för när jag klev av var det bara att kliva på nästa.

Men lite grön av avund är jag allt då det är betydligt mer sommar därnere. Och på alla vackra lövskogar som vi inte har.

Träning (för huvudet) på hundarna har det varit lite dåligt med denna och förra veckan då jag har haft långa dagar/mycket resor men skogspromenader har det blivit det är ju ljust hela halva kvällen nu. Och det uppskattar vi nog lite extra, skogspromenaderna alltså. Efter en massa koppelgående efter väg. Så nästa vecka ska jag med Ville på aktiv promenad och Freja veckan därefter. Freja går ju fortsatt på hundgym och får vibrationsbehandling samt massage, både där och hemma.

Idag har det varit kattbad för imorgon blir det Bollnäs nästa och kattutställning. Det ska bli kul!

Om man gör saker i rätt ordning så blir det lättare som att klippa klorna innan badet, Belle är snäll men tar ju tag ibland för att prova komma iväg, så lite rivare blev det. Men nu är hon badad, fönad/borstad och kloklippt! Det är lite lättare att bada pudlar…….

5 thoughts on “Villebus och kattbad”

  1. Kul med nya leksaker 😀 Lycka till på utställningen Och vilken härlig röd färg du har på hemsidan och stilren är den Det gillade jag. Har missat att kolla in den innan

  2. Vilken rolig leksak!
    Bada katter är väl inte de roligaste saker man gjort direkt, vill minnas att man var rätt sönderklöst efteråt…
    Lycka till på utställningen! smiley

  3. Theo skulle jag aldrig våga försöka bada ens, fast det behövs ju inte heller. Medan Belle inte gillar det men accepterar det, hon har ju blivit badad sedan hon var liten kattbäbis (av uppfödaren och sedan oss) .

  4. Härliga bilder på pudelbusen! Och jag får bilder i huvudet på den blöta katten – inget är väl så ynkligt som en blöt katt. Men dina kanske gillar att bada? Det gör inte mina kissar 😀 De ogillar det så mycket att de slipper 😉 men så är de ju inga utsällningskatter heller utan bar buskatter 🙂
    Lycka till imorgon på kattutställningen nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *