Film från rallylydnadskursen med Ville

Här är en film från rallylydnadskursen med Ville. Helt obegripligt vad vi håller på med gissar jag eftersom skyltarna inte syns men jag gillar hans attityd!

Jag valde att belöna honom mycket i banan eftersom det var första gången vi gick en så lång bana, utomhus och på nytt ställe. Så när han dyker ner i backen är det för att jag kastat åt honom godis. Sedan kunde han inte att han skulle ligga ligga. Plus att ni ser en klassiker, förvirrad matte snurrar bort sig…..Så alla sådan missar plus en massa annat bjuder vi på!

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Numera kan han gå en hel bana utan belöning så det går framåt!

6 thoughts on “Film från rallylydnadskursen med Ville”

  1. Hi hi Det där med förvirrad matte kommer jag ihåg när jag och Wilma gick kursen För visst är vissa skyltar mer än lovligt klyddiga första gången( och andra…och tredje…;) ) Kul att se film på er Ni ser ut att vara riktigt duktiga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *