Hundpromenad

Eftersom hundpromenaden imorgon blev inställd så ändrade jag planerna lite så det blev Freja som fick följa med mig istället, hon behöver få komma ut lite hon också efter sin påtvingade vila.

Det här var ingen “aktiv” promenad utan bara en vanlig promenad. Vi samlades vid Vivstavarvs kapell

Sedan gick vi efter “hälsans stig” som det heter vid havet.

Det var alldeles lugnt när vi började gå och kryllade av mygg! Som tur var blåste det upp ganska snabbt så slapp vi myggen.

Några av promenaddeltagarna

De som ville fick ha sina hundar lösa om det fungerade, Freja fick gå lös efter ett tag när vi sett att alla verkade komma överens, eftersom hon inte är “på” de andra hundarna.

Hon tyckte det var jättekul med flockpromenad och man kunde se på hela hunden hur nöjd hon var.
Däremot antastade hon människorna (särskilt deras fickor) för att kolla vilken sorts godis de hade med till sina hundar:

Kollar att matte är med:
Men det bästa av allt var ändå-havet! Förvisso har hon badat i Ljungan förut men havet var visst bäst:

Jodå det finns en toklycklig Freja där mitt i allt sprutet, jag trodde nästan hon skulle dränka sig…..


Sötaste tokigaste Freja, risken finns att hon känner av sin muskel imorgon, tur vi ska på massage imorgon, men hon hade så underbart kul när hon upprepade gånger kastade sig i havet! Och mellan varven toksprang till matte.

Matte, matte jag har badat!

Fler promenader blir det, både för henne och Ville. Dessa “vanliga” hundpromenader är varannan måndag, kul. Och dessutom får man träffa nya hundmänniskor alltid roligt det också.

6 thoughts on “Hundpromenad”

  1. Vilken härlig hundpromenad!
    Och när man ser hur lycklig hon är när hon springer, hoppar och badar kan man väl inte ha hjärta att koppla henne, även om risken för att få lite ont finns.

  2. Oh, vad kul ni har på era aktiviteter. Som vanligt är vi avundsjuka på allt ni kan göra. Ha en bra helg allesammans!

  3. Acke tycker att hon är helt vansinnig… Vatten är till för att drickas INGET annat!!!!!Jag däremot tycker hon ser ut att vara väldigt nöjd med en sån kul runda Det där med att nosa i fickor känns igen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *