Surr-kuse

Fotade katterna litegrann här tidigare och fick till en bra bild på vår stiliga kattherre.

Det är verkligen sant som det är sagt att korthåriga katter pratar mycket, han surrar jämt. När han hälsar på en, letar efter Belle, går på toa, har varit på toa och en massa andra tillfällen. Som tur är har inte vi något emot katter som låter mycket, jag tycker det är lite charmigt faktiskt.

Innan vi skaffade Theo fick vi också höra att bengaler är mycket speciella katter som skulle vara lite svåra. Vad som skulle vara så svårt med dem vet jag inte Theo är en mycket trevlig katt, bortsett från när man försöker stoppa ögonsalva i hans ögon…..

(Att han sedan har gått åt tapeter gör inte så mycket, vi har ju ändå tänkt tapetsera om.)

Freja mådde hur bra som helst i muskeln, även efter promenaden så var hon inte alls stel dagen därpå när vi var på hundgymmet. Så det rör sig åt rätt håll, härligt! Och hon får gärna bada/plaska, det är särskilt bra för ländmuskeln. Så vi får väl börja promenera vid älven igen, varma dagar i alla fall. Nu är det ledighet för mig under några dagar så då ska det bli spårning.

Idag har vi tränat utställnings-stå och middag idag var grillad marinerad rostbiff, klyftpotatis, sås och kaninmat.

2 thoughts on “Surr-kuse”

  1. Jag tycker också det är mysigt med “surr-kusar” – vad gäller katter alltså. smiley
    Vad bra att Freja inte fick ont efter promenadet – och att hon får bada och plaska.
    Ha en trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *