Utbrytarkungen

Måste bara visa några bilder på hur Theo tacklade att vi satte upp plexiglas som sticker ut 25 centimeter för att hålla honom innanför inhägnaden. Jag var inte alls säker på att det skulle räcka och här nedanför syns hur det gick:

Här spanar han först in staketet noga, han gick runt och tittade på det på alla möjliga håll och kanter och planerade det hela innan han gick till verket.

Here we go!

Kom han då över elller inte?

Nej det gjorde han inte och ordningsamma Belle hjälpte dessutom till med att dra ner honom!


Theo fick trösta sig med att hoppa upp i fönstret istället!
De har varit ute nästan hela dagen igår och också idag och han verkar ha gett upp att försöka komma över så kanten räcker visst, skönt. Han kan ju inte få fäste i den heller då plexiglaset sviktar.

Belle är en skötsam flicka som inte försöker hoppa över staket alls utan jagar mest hela tiden:

Ser ni bytet-den lilla svarta skalbaggen eller vad det nu är i bilden.
Trägen vinner…..

Smaskigt med egenjagade proteiner!

Hängmattan är också ockuperad numera, jag och Freja får skaffa en egen tror jag:


Fast Freja tycker det är ganska trevligt att kampera ihop med Theo
De är som så söta ihop!

Och jag har problem med internet förbindelsen bara kommer och går men med viss möda och stort besvär så lyckades jag anmäla Freja till Tromsö så där får hon göra sin officiella utställningsdebut. Och i Sverige blir det Högbo då. Svenstavik sammanfaller ju med andra delen av handlerkursen så då prioriterar jag kursen. Men det kommer ju fler år!

Huvudsaken är att vi kan visa oss snyggt och att hon tycker det är kul, inte att ha ränt på så många utställningar som möjligt. Går det bra så blir det givetvis aktuellt att åka på fler och längre bort- fast ja Tromsö är ju faktiskt ganska långt bort!

5 thoughts on “Utbrytarkungen”

  1. Härliga bilder på utbrytarkungen, men skönt att han snabbt fattade att stygga matte & husse fixat så det blev tji utbrytning 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *