Prickbus

Freja roade sig med att leka med en sladdrig gummileksak som jag brukar köpa på Arlanda åt hundarna som konstigt nog håller väldigt länge så då var jag tvungen att ta några kort på min vackrasmiley

Den kan bli väldigt lång!

Även Frejas nos verkade hamna i ett gummibandsstadie.
Tur att inte vinden vände just då!

Och när jag slutade jobba för dagen så hade det börjat bli mörkt så jag ville prova att fotografera ute med nya blixten, det gick riktigt bra!

Jag trodde att snön skulle bli bländande vit men eftersom blixten är synkad med kamerans zoom blir det inte så, jag blev glatt överraskad!

Damen som spejar mot grannen för att se om det kommer någon liten schnauzer och muppar sig. Därav hennes gräsligt höga svanssmiley

Även Ville fick vara med på en bild. Han utforskar allt med hela ansiktet. men han gör sig bäst i indirekt blixtljus ute måste man ju ha rakt på!

Och efter bus blir det vila. Jag ska skaffa mig några bekväma dynor att ha på golvet åt mig och familjen för i soffan ryms inte vi människor snart……

Vissa dagar kan jag jobba hemifrån och då kan man unna sig lyxen av att ta en skogspromenad med hundarna på lunchen så det har jag gjort idag och igår så skönt att hinna vara ute medan det är ljust! Så små saker kan betyda väldigt mycket. Promenader blir det så klart även när jag inte jobbar hemifrån men då blir det för min del i mörkret och det är inte lika trivsamt men bättre än inget alls.

Och Tim har fått smärtstillande så han hänger glatt med på promenaderna igen, han ömmar i frambenen och även hundar kan ju ha ledvärk så det är nog orsaken till att han inte ville gå. För hans hjärta låter som en unghunds ännu, det är inte orken som är problemet!

Skönt att han kan slippa ha ont så hans vardag inte blir grå för jag vet att han liksom alla hundar älskar att promenera i skogen-med sin flock.

8 thoughts on “Prickbus”

  1. Vilka härliga busbilder på Freja, gillar 3:e bilden… hur sjutton kan läppen hänga uppåt. 😉 Och ja, vilken tur att vinden inte vände, och tuppen gal. =)
    Ville blev väldigt snygg på utebilden!

  2. Hon ser ut som om hon försökte döda den, speciellt den sista bilden. :)Bra att det har blivit populärt med sittkuddar nu för tiden, det finns ju mycket att välja på.

  3. Åh vilken rolig leksak jag som aldrig är på Arlanda 🙁 acke fyller snart år så det hade ju varit en perfekt present . Men jag hittar säkert ngt ändå bara det piper om paketen så blir han nöjd jättefina bilder hade du inte skrivit att det var mörkt ute hade jag trott det var dagsbilder. Härligt att Tim slipper ha ont kram från ett snöfritt Skåne vilket betyder en nöjd Pia 😉

  4. Terminal 4 kiosken som har en massa pocketböcker mitt emot puben. Minns aldrig vad något heter. De har ett litet vitt ställ med leksaker i bland annat dessa sladdrisar.

  5. Vilka ohyggliga miner 🙂 haha, sötnosan! Rolig leksak, var exakt har du köpt den? Skönt att det funkar med smärtstillande för Tim =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *