Julminne

Efter att ha läst Amy & Marias kommentar i förra inlägget blev jag påmind om något jag skrev i den gamla bloggen på blogtown som nu är helt borta.

Det är nämligen Ville som är orsaken till att vi ger paket till hundarna också. Jag minns inte om det var Villes första eller andra jul men vi köpte i alla fall julklappar åt familjen och lade under granen. Inga åt hundarna som sagt de fick sig en prinskorv eller två på julafton.

Ville visade ett väldigt intresse för dem och kunde till slut inte låta bli att vara och tjyvöppna några någon dag innan julen. Tyvärr var det bara smycken och annat ointressant krafs men resten av julklapparna lyftes upp på pudelsäkra nivåer. Men Ville var så förtjust i alla paket att vi var iväg och köpte en leksak till honom som vi slog in i paket. Tim fick godis han istället i sitt paket.

När det sedan blev julafton och vi delade ut julklapparna så satt Ville blick stilla med tindrande ögon och väntade fullt och fast övertygad om att han också skulle få ett paket! Så det var ju tur att vi köpte ankan Ankie en gul tyganka som var högt älskad och återupplivad och sydd så mycket till slut att hon fick efternamnet Ankenstein.

Ville och hans Anki Ankenstein sydd i ett y på ryggen!
Hon finns kvar i en gömma ännu men tas bara fram vid dalmatinerfria sammanhang annars skulle det inte gå att fixa henne mer tror jag!

Och sedan dess har vi fortsatt med att ge paket till hundarna och även Freja tindrade vid åsynen av paketen sin första jul!

Och apropå borttappade bloggar så är det därför jag inte går över till någon annan blogg. Jag har ju bloggat sedan 2006 så fyra år försvann när blogtown utan varsel klappade ihop. Och även om det inte var märkvärdiga saker jag skrivit om, man lever ju inte ett så våldsamt spännande liv,smileyså hade jag ändå velat ha kvar det skrivna.

Den här bloggen är inte optimal vad gäller kommentarer m m det finns en del gratisbloggar som är mycket bättre men rätt vad det är så kanske de försvinner. Medan den här bloggen hör till ett köpt webbutrymme och därför borde finnas kvar så länge jag betalar i alla fall. Så att mina hundminnen finns kvar för mig i några år till, i huvudet stannar inte mycket nuförtiden….

5 thoughts on “Julminne”

  1. Vi köper julklappar till hundarna, och tidigare år har dom också fått en adventskalender. När Nilla var själv fick hon öppna ett paket med en godbit varje dag, när dom sen blev två så fick dom bara på helgerna… Men i år fanns inte riktigt orken…
    Men Wira, hon är inte så noga, hon öppnar även paket utan gott i, en tröja kan vara kul att öppna, eller en dvd-film – spelar ingen roll på innehållet… Paketen, dom “snor” hon där hon kommer åt, så jag väljer att förvara mina i källaren på behörigt Schäferavstånd. 😉

  2. Ha ha – vad jag skrattade åt “Ankie Ankenstein”! xDVåra djur – inkl. akvariefiskarna 🙂 – får också julklappar (men fiskarnas är inte inslagna). Det skulle nog kännas alldeles fel om inte de också fick sin beskärda del av julfirnadet.

  3. Ja du det här med bloggar… jag tycker din funkar alldeles utmärkt att kommentera ijag hade ju oxå blogtown först Vet att jag skrev ut bloggen de första 2 åren på papper men sen tyckte jag det blev för mycket Synd . Min andra blogg tyckte jag var för klyddig att kommentera i och så fungerade det inte att blogga från mobilen. Något som jag vill kunna även om bilderna blir så mycket kassare. Mobilen har man ju oftast med sig så man kan ta ett kort om det behövs. Hoppas min nya blogg funkar som jag vill Det är i alla fall mycket lättare att svara på kommentarerna .Mina har alltid fått både julklappar och födelsepresenter Acke älskar paket det var väl därför vi började med det och sen har det fortsatt Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *