…ska man följa så därför gör jag som flera påtalat kasta in en bild eller två och skriv lite om helgens pudelbad m m!

Här har julen städats bort i helg till en viss herres besvikelse. Elvis är vår egna Ferdinand som gärna har legat under granen och luktat på blommor eller rättare sagt puttat på kulorna och studerat glittret! alla kulor är intakta däremot har jag hittat flera stycken på ställen långt borta från granen:

Elvis sista sväng under granen, bästaste stället i huset!

Han ser allt lite lessen ut när grannlåten är borta,,,

och det gjorde allt Freja med!

Men vilken underbar januari vi haft så långt, det har varit så “varmt” att vi kunnat gå långpromenader varje dag. Och inte en massa snö utan alldeles lagom!

Tim verkar börja visa tecken på att orken tryter-för första gången- för han är pigg och äter o s v men vill vända hemåt efter 20-30 minuter så han ska få egna kortare promenader. Eller kanske han känner av kylan även om det är milt! Är man alldeles strax 15 år kan man ju få leva livet i ett lite lugnare tempo jämfört med kompisarna som glatt springer som dårar i timmar i skogen.