Vinterdvala

På något vis blir ju allt lite lugnare till vintern även om vi åtminstone kunnat vara ute och gå alla dagarna eftersom det inte varit så kallt alls i år. Jätteskönt! Och skottat snö har jag bara gjort en gång ännu en perfekt vinter i mitt tycke. Fast jag vet ju att det hinner komma mera……

Egentligen ska väl julen ut i helg tyckte i alla fall Freja, medan jag låter allt vara kvar till tjugondag Knut eftersom det blir mycket mörkare när man tar bort alla juleljusen.

Nu är glada julen slut slut slut, julmusten ska bäras ut ut ut……

Och när man inte roar sig med pantflaskor kan man härja med Ville:

Ville kollar in fläckarna i Frejas panna.

Vaddå din kanin? Nu har ju jag den du släppte ju taget!

Jag tänker döda haren……

Ville ruskar bara på huvudet över hennes fräckhet:

Han kan leka tittut med matte istället:

Eller leka med någon av de andra sakerna:

Ville bjuder upp till lek.

Jag är väldigt glad över min externa blixt nu kan jag äntligen fotografera Ville också och få någorlunda vettiga bilder.

Även bilderna på Freja blir bättre!

Vi kunde inte hålla oss i lugn och ro hemma ända till mars så nu är hon anmäld till en liten inofficiell utställning i februari.

Jag kommer nog att fortsättningsvis bara skriva när det händer något-stort eller litet- för jag vet inte annars vad jag ska skriva om snart. Men jag hoppas att ni fortsätter att följa oss för det för sluta skriva tänker jag inte även om det blir mer sällan åtminstone just nu!

Som avslutning några bilder på Elvis den busige:

När man är kelsjuk så lägger man helt enkelt upp sig framför en lämplig person. Ibland framför fötterna på en också vilket kan vara lite besvärande smiley.

Snyggaste Birman i stan?

Vi har sparat en kartong åt Elvis som han älskar. Den leker han i, sover i och ligger i bakhåll i, han gillar när vi lägger över locket så han kan attackera Theo eller hundarna när de kommer i närheten.

Han och Theo är världens bästa kompisar numera, de sover och leker gärna ihop medan Belle håller ordning på herrarna och tuktar dem ifall de försöker härja med henne. Lite ordning och reda får det allt vara!

11 thoughts on “Vinterdvala”

  1. Mycket eller lite, spelar ingen roll bara det blir något:) Jag ska försöka bättra mig och skriva lite oftare men jag tycker att det är svårt att klä vardagen i ord och har man en usel kamera så blir det inte lättare ;)Kram M

  2. Pia jag håller med dig en blogg är ett sätt att träffa och lära känna nya människor:-)

    Emelie bra förslag man kan kasta in en bild eller två ibland även om man inte är lika bra på att fotografera som somliga andra….

  3. Äh, man behöver väl inte alltid ha så mycket att säga, en bild eller två duger ju fint bara som det är! 🙂

    Ja en sån blixt gör det mycket lättare med svarta djur!

  4. Såklart vi fortsätter att följa dig . Det där om att inte veta vad man ska skriva om är inte lätt men jag tycker du sköter dig alldeles utmärkt . Det som jag tycker är så kul är att man lärt “känna” så mycket människor genom bloggen . Fina bilder bjuder du på gillade Villes helikopteröron inte visste jag att pudlar har så långa öron. Och så klart Frejabilderna är alltid en favorit

  5. Vilka härliga bilder, och den lilla svarta gossen gör sig verkligen på kort =) Elvis är jättefin, blir lite sugen på kattt igen. Vi hade 2 huskatter när Janne var ung men valde att inte skaffa nya eftersom husse är allergisk/astmatisk. 2 katter och 2 hundar hade nog blivit lite för mkt för honom ;).

  6. Fina bilder på busiga hundar och katter. Tänk att kartonger är de bästa som finns för katter, man är ju så dum som köper dyra fina saker när det är emballaget som är roligast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *