Grattis sötaste Freja

Idag blir sötaste Freja en stor dam två år då börjar man bli snudd på vuxen! Eller kanske inte när man är en dalmatiner…….

Men större än härifrån i alla fall:

Lilla söta skruttet! Som efter två mycket roliga år numera ser ut såhär, inte så liten men fortfarande så söt:

Älskade Frejsan som hela tiden varit en fröjd att ha och göra med.
Stora busiga damen i helfigur. Födelsedagen har firats med leverpastej och en sladderboll inköpt på Arlanda.

Sedan firade hon själv lite extra när vi plockade av matbordet.
En massa smulor finns det här så slarvigt men det fixar jag snabbt……

…ojdå hoppsan var du här jag kollar bara lite på bordskanten!

Ser du vad snyggt jag står nu kan jag väl få smulorna och matresterna!

Hon är ju väldigt rastypisk med andra ord!

Som sagt har det varit två mycket roliga år med damen ifråga jag är glad att vi fått henne i vårt liv. Och ser fram emot fler roliga år med sötaste Freja!

11 thoughts on “Grattis sötaste Freja”

  1. Vilken plutt! Stor och ståtlig har hon blivit med, grattis!

    Ja, den tycker jag absolut är läsvärd om man vill veta mer om eller syssla med rally. Viltspår är ju med kul! Har inte kört det med någon av mina hundar men testat det, ska dock börja köra mer personspår med den lilla. Hon är riktigt duktig på att spåra!

  2. Finaste Freja!! Grattis på din stora dag! När man är två år då tycker jag att man är vuxen, det var ialla fall jag 😉 Jag tycker du var väldigt modig som vågade kolla bordet på det där sättet, det hade jag aldrig vågat. Min bror däremot, han var en hejjare på att rensa de mesta höga ytor när han var yngre (har jag ialla fall hört talas om, jag fanns inte med i bilden då)Jag tycker att du är väldigt söt!! Supersöt faktiskt , Puss BOSSE…

  3. GRATTIS från oss alla i Norr!
    Naturligtvis är Freja det snyggaste som finns i dalmatinervärlden, hoppas att den lilla blir så söt som hon. Valpbilden är bara så underbar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *