Kattrankande

Ägnar sig väl människor mest åt, inte katter!

Men det var inte det jag ska skriva om utan katter, eller specifikt Elvisgossen som är en stor kille nu och i mina ögon väldigt vacker också.

Han ser lite barsk ut när matte stör med kameran men skenet bedrar. Det ska finnas något lejonlikt över birmans huvud/hals och det gör det definitivt hos honom.

Eftersom vi trodde sommaren var på gång köpte vi en sådan här:


Kartongen blev som vanligt oerhört populär:
Elvis smyger sig på det intet ont anande bytet
Upptäckt!

Som gjord för kattbus men också att sova i säger katterna. Så den får stå kvar någon dag tills de tröttnat på den.

Det är viktigt att hålla klorna i trim (även om de blir klippta)

Här syns hans vackra blåa färg på ögonen.
Han har äntligen blivit anmäld till sin första utställning (igen) men den här gången hoppas jag att vi kommer med.

Han är mer än gärna ute nu t o m när det snöar:

En riktigt ståtlig herre.
Det ser inte direkt varmt ut men å andra sidan har han ju lite päls.
Theo som fryser sitter innanför dörren på skänken och håller koll på birmorna. Han längtar nog efter värmen så han också kan vara ute.

Här väntar vi för övrigt på att Belle ska börja löpa så att hon ska få träffa stiliga Saladin! Det ska bli riktigt spännande att se hur det går och vad resultatet blir.

För hundarnas del så har Ville också börjat hosta. Och som svar på Stregas fråga i tidigare inlägg så är kennelhosta precis som vår förkylning inte ett enda virus. Vilket ju också talar för att det inte är särskilt meningsfullt att vaccinera mot det.

7 thoughts on “Kattrankande”

  1. Får nog ta en funderare på om det verkligen är värt att lägga pengar på kennelhostevaccinet… Får också kolla om det är ett krav för utställning, annars lutar det nog åt att vi skippar det framöver.Jäätefin blåfärg på Elvis ögon!

  2. Mycket stilig Elvis-kille!
    och vilka massa söt-snöbus-bilder på Isis.
    Stackars Freja som fått kennelhosta – och här får man lära sig också. Jag trodde stenhårt att vaccinet hjälpte – eller att dom i alla fall fick det mycket lindrigare om dom är vaccinerade. Så fel man kan. Det är bara att hålla tummarna att dom slipper få det. (kanske nån fördel med hundrädd hund, hon träffar i alla fall inte andra hundar på nära håll)

  3. Han e jättefin med den fina fluffiga svansen 😀 Grillen kommer nog till användning snart Vi har redan grillat en 5-6 ggr men den som väntar på ngt gott….

  4. Han är en riktigt stilig kille eran Elvis! Hoppas ni kommer med på utställningen då!Hoppas att hostan blir lindrig i er flock och snart är över igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *