Glad Påsk

Glad Påsk önskar vi alla med en bild på katten som ska med mig till Blåkulla:

Han tyckte allt att vissa småkycklingar var jättekul!

Isis blir idag 11 veckor:


Och alla hundarna fick kennelhosta. Så det blir ingen Sundsvallsutställning, Iggesundsutställning för Freja och inget valpsläpp eller kurs heller för Isis.
Jag får väl försöka miljöträna henne där det inte finns hundar i alla fall.

Jag tycker det är fruktansvärt hänsynslöst att släpa med sjuka hundar på utställning och smitta andra för jag är väldigt säker på att Freja blev smittad i Harstad.

Så jag hoppas att Tim och Isis, som förmodligen har nedsatt immunförsvar, inte åker på komplikationer! Tim har det väldigt jobbigt med sin hosta, han har inte riktigt ro att vila utan måste upp och stå hela tiden vid hostattackerna.

Vi har i alla fall en hopfällbar hund, kan ju vara bra i vissa lägen!

Lek är kul som valp även om man hostar. För god och glad och busig är hon trots virusarna!

Nu ska jag ut och trimma kvasten!

7 thoughts on “Glad Påsk”

  1. GLAD PÅSK på er alla!Synd att en del människor inte tänker så långt, hoppas att Tim och Isis klarar av hostan, gamlingen verkar ha det jobbigt.Flyg norrut så kan vi mötas!

  2. Tråkigt att alla i flocken åkt på det. Men det kanske var personer som inte visste att deras hund fått det – sprider sig som en löpeld! Vi smittade ner hela dagis en gång, eftersom vi varit i väg, lämnade in Clifford som vanligt och på kvällen (efter en hel dagis dag) började han hosta… Det dröjde inte länge innan hela dagis (utom Buddy, som fått nosvaccinet) hostade! Hur som helst Glad Påsk till er också! Flyg försiktigt!

  3. Vad hon växer 😀 Jobbigt med hosta . Ja tänk om alla tänkte som du när det gäller att inte fara runt med sjuka hundar Glad Påsk på er

  4. Åh vad det är värdelöst med kennelhosta!! Det smittar ju dessutom som pesten…Hoppas de små kryar på sig. Ha en trevlig påsk trots allt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *