Karantän

Då vi försatt oss i hemmakarantän händer inte så mycket här. men lite valpbilder kan vi bjuda på såklart:

Hon växer så det knakar vår fröken men än ryms hon i famnen.

och några bilder från när vi var ute i morse, Freja valde att stanna kvar i sängen med husse hon.

Såhär vackert står hon i uppförsbacke, jag får hitta en utställning i backe!

Och Isis måste ju försöka fjäska lite med gamlingen, han svarar med att inte låtsas se henne, så då springer hon till matte istället.

Att kostymen är lite för stor syns bra på denna bild, hon är som ett litet dragspel.

och även tassarna verkar ha vuxit extra mycket.

Nosen används flitigt och i djup koncentration hon är duktig på att leta godis.

Den andra pudeln svarar lite mer positivt på lekinviter och ställer gärna upp på jaktlekar.Här tränar vi inkallning och det har visst klickat för henne att kom=godis hon slickar sig om munnen i förväg. Nästan alla dalmatiner är matvrak, även hon. T o m hostmedicinen tar hon frivilligt, alla mina andra hundar avskyr den.


Och jag läste på lite mer på SVA med den varianten som de förmodligen har så smittar de bara första veckan, vilket innebär att hon kan vara med på valpsläppet, om det är OK för kursledaren då hon började hosta i början på veckan.

Och det innebär också att vi kan börja vara i farten och miljöträna i slutet på nästa vecka, så då blir det zooaffärsbesök m m. Känns bra då vi knappt kunnat miljöträna alls. och det blir skönt att kunna vara ute och gå också snart med hundarna.

Här är det som synes snöfritt men inte särskilt varmt trots solen. Men vårvärmen kommer väl om inte nu så senare. Och krokusarna blommar nu!

8 thoughts on “Karantän”

  1. Vad skönt att hostan kanske börjar ge med sig och att ni kanske kan börja vara ute bland folk och hundar.Här har vi full vinter och strålande påskväder, grillning, skoterturer, promenader och skidåkning gäller för oss i helgen.

  2. Hon e ju såå go den lilla tjejen 😀 Världen är upp och ner Ni har snöfritt det har inte vi I går var häcken runt tomten ljusgrön I dag är den alldeles vit….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *