Det börjar likna sommar banne mig

Fast sommar var väl en överdrift men sol och värme i alla fall!

Igår tog jag mig ner till Västerås för att vara med på Svenska dalmatinersällskapets årsmöte, när det ändå var så “nära”.

Så många är det ju inte som kommer på sådana tillställningar tyvärr, ett 20-tal på mötet och sedan var vi 8 tappra till middagen.

Om årsmötet så är det inte så mycket att orda om det är samma procedurer som på de flesta föreningsårsmöten . Men två saker tyckte jag var värda att uppmärksamma. Dels ska det vara ett uppfödarmöte i Stockholm så det ska jag försöka se till att ta mig till och sedan så räcker det numera att vara medlem i specialklubb bara för att anmäla även till SKK-utställning.

Även om vi bara var 8 så tyckte jag vi hade en riktigt trevligt på middagen och lite senare på kvällskröken med. Och det är alltid roligt att träffa rasfolk samt människor man “känner” via internet på riktigt.

Som sagt trevligt och trevligt sällskap var det men det var också skönt att komma hem idag till prickiga och lurviga djur (och människor också men de är i alla fall oprickiga!)

Vi har hunnit med en skogspromenad i sakta mak, tempot för yngsta damen skull som far som en liten iller i skogen. Hon har i alla fall inte försökt ta sig fler bad efter isbadet, det är bra, hon kan gott vänta tills det är varmare…….

En massa lera fick vi hem på kuppen, det är ju bra att ha ett konstant och jämt sandlager inne!

Nu blir det kloklippning och pudel-SPA för åldermannen. Sedan skriker trädgården på mig och mina penséer (ej 60 som förra året) men de får nog skrika jag lär inte hinna med det idag.

Nästa hundaktivitet blir valpkursen och jag är sugen på att lägga spår nu under dessa två lediga dagar också. Spännande att se vad Isis kan tycka om spår men jag får nog börja med att visa en älgklöv åt henne, en del valpar/unghundar kan ju tycka det är lite äckligt. Fast jag tror inte att hon lär göra det, hon är som sagt en liten kavat dam.

5 thoughts on “Det börjar likna sommar banne mig”

  1. Det är väl tyvärr så för dom flesta, även om viljan finns så räcker inte tiden till för allt man skulle vilja vara med på. Men nog är det många möten man suttit på (här tänker jag främst på allt som haft med barnen att göra genom åren) och önskat att det kunnat vara fler som engagerat sig.
    Här är det också soligt och fint och man börjar känna lite hopp om sommar ändå, tyvärr blåser det lite för kallt dock…

  2. Lite långt att åka till sådana möten men jag förstår att det är trevligt.Vi har anmält oss till Iggesund så jag antar att vi ses där 🙂 Vi kommer på lördag em.

  3. Vad bra att ni hade trevligt och det är tråkigt att det inte är sämre uppslutning på årsmöten (näe jag var inte jag heller). Fast det är klart när man är medlem i två rasklubbar och tre olika lokal klubbar blir det ju en del möten att gå på… så det blir att sålla – synd igentligen.

  4. Här är det liknande aktiviteter, klor, pälsvård, promenader och spår för den minsta. Lika uppskattat idag med en vinkel men korven som belöning var nästan bäst.Fortfarande dock en hel del snö, ovanligt mycket till och med.Vem har köpt penséerna i år, inte Kenneth väl . . . ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *