Iggesund

I helg har det för min del varit Iggesund i dagarna två.

På lördag hade vi aktiviteter i regnet med en liten tapper skara som nog hade det ganska trevligt ändå! Mer om det ska jag skriva om och skicka in till dalmatinerkuriren men det var prova på rallylydnad, spår och uppletande med duktiga instruktörer som själv tävlar med dalmatiner i lydnad och det med framgång!

På kvällen var det grillning med efterföljande prickig auktion, då slapp vi i alla fall regnet! Jag köpte på mig en porslinsdalmatiner som tillhör en grupp jag redan har några av och några glas med Disneys Pongo och Perdita dalmatiner på.

Och på söndag var det utställning där resultatet bland annat blev två nya champions! Det var soligt/mulet med ibland isande vindar men åtminstone uppehåll.

Och så fick jag träffa fler internetbekanta på riktigt jättekul!

Det har varit en intensiv helg eftersom det för oss som tillhör NNAG ledningsgrupp är en hel del jobb. Men också en mycket, mycket trevlig helg. Nästa år hoppas jag verkligen att jag lyckas ta mig dit med hundarna, jag har försökt planera för det i tre år nu smiley

Jag har fotograferat men har inte ork att ladda ner bilderna och beskära dem idag så det kanske kommer senare i veckan.

Istället blir det en bonusbild på husses busflicka!

Nu till veckan blir det BPH med Freja spännande!

5 thoughts on “Iggesund”

  1. Wow har du fått en tid för Freja? Jag väntar fortfarande på att få bekräftelse på min sökta plats till Dizzy!

  2. Men det är tur att ni finns, ni som ställer upp och lägger ner massor av tid för att ordna en trevlig helg för alla andra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *