3 btkl

Igår for vi till Vännäs för att ställa ut Freja och bodde över natten på camping.
Det var ett av de roligaste ställen jag någonsin bott på med jättetrevlig ägare som kokade kaffe åt oss och vårt sällskap som kom och hälsade på och åt middag med oss.

Lite bekymrad blev jag kanske av skylten eller rättare sagt “dekorationen” bredvid först…

Men som sagt vi hade en toppenkväll i trevligt sällskap.

Dagen därpå vaknade jag till regn…….och är bara överlycklig att vi skaffat tältet.
Kallt var det ändå nästa gång ska jag ta med overallerna åt hundarna! Men många glada trevliga dalmatinerägare fanns det där, trots regnet så det var jättekul!

Men lagom tills tikarna skulle in i ringen slutade det regna. Jag hade inte så stora förhoppningar då Freja fäller mer päls dagligen än jag ens trott en dalmatiner kan ha och har blivit tuggad ordentligt i halsen av lillasyster så hon var inte i bästa pälskvalite direkt!

Men hon sprang verkligen bra tyckte jag och det gick väldigt bra för oss då det bara var 3 tikar som fick CK varav Freja var en! Så Exc, 2 ökkl, CK, 3 btkl blev resultatet.

Freja framför domaren matte ser mest av allt akut nödig ut?

Hon har ett fantastiskt kliv min lilla dam.

Kritiken:

Vackert välformat huvud. Bra profil och proportioner.Bra ögon.Utmärkta öron. Utmärkt hals. Fin överlinje.välformad bröstkorg. Bra kropp men byggd på något korta linjer.. Passande benstomme, fina fötter. Något knappt vinklad fram, bra bak. Utmärkta effektiva rörelser. Bra svans. Färg Ok det vita kunde vara klarare. Lite ojämn färg i det bruna. (Som sagt hon är i en gräslig fällning nu)

Jag tycker det har gått riktigt bra det här året då hon fått CK och blivit placerad i bästa tikklass varje gång, hoppas att det håller i sig vidare också!

Så efter en kall dag var det skönt att korsa Höga Kustenbron på väg söderut, då vet vi att vi snart är hemma!

6 thoughts on “3 btkl”

  1. Grattis!
    Regnet blev anledning till att jag inte kom och kollade… Jag hade planerat in en snabbvisit i Vännäs innan jag skulle åt andra hållet (Robertsfors) till mina föräldrar.. men när jag vaknade och det hällregnade så valde jag att vända mig på andra sidan och sova en stund till. 😉 Och ångrade mig när jag upptäckte att det lättade upp strax efter kl 9…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *