5 månader

Fröken Isis har hunnit bli hela 5 månader den 19:e, vilket jag inte glömt men jag har inte haft ork att blogga då jag farit runt som en skottspole denna vecka och ska göra det nästa också, sedan blir det semester och det behövs!

Så här är några bilder på lilla damen:

Ja eller lilla och lilla hon väger redan 22 kg och Freja väger 26 vi får nog en rejäl dam…..

Biopsi har vi gjort på fläckarna och det är Demodex eller som det heter på korrekt språk Demodicos men förmodligen den snälla varianten då det håller på och läker ihop utan behandling och då det inte syntes på skrapprov, som sedan inte återkommer. Inte för att hon haft några som helst besvär.

Hon är en fruktansvärt charmig liten/stor krabat och alltid positiv. Några springbilder det är sällan hon går……

Just nu är hennes svans hur lång som helst!

Agilitytunneln är alltid kul.

Och så en massa bilder med Freja också dessa två förekommer oftast i par:

Vi önskar alla en trevlig midsommar!

Nästa begivenhet blir en födelsedag och kattutställning med Elvis.

6 thoughts on “5 månader”

  1. Glad midsommar till er också!Härliga bilder – och vad skönt att det verkar gå över så fort och lätt!

  2. Helt rätt Kerstin lokal demodex får valpar/unghundar som inte har ett helt effektivt immunförsvar ännu. Många gånger förstår nog många inte ens att deras hund haft det det kan vara en liten hårlös fläck bara.Generell demodex som är mycket, mycket värre drabbar både valpar och vuxna. Och det är inget jag önskar ens min värsta fiende.Egon kanske var valp länge 🙂

  3. Härliga bilder!! Skönt att det var en snäll form av demodex, det är väl inte helt ovanligt på unghundar just? Immunförsvaret dippar ju under perioder. Minns att Egon fick “valpvårtor”, papillonvirus, när han var 4 år 😉

  4. Underbara bilder som vanligt. Men hur fort går tiden..helt galet att hon är 5 månader redan. Det syns verkligen att det är kul att vara två prickar!! Trevlig Midsommar!!

  5. Jag är inte säker på hur hög Freja är jag tror hon är runt 56 cm men hon är ganska så rejäl som hund så hon är inte ett dugg tjock nu när hon väger 26.Isis är 52 cm hög redan.Inga kattbebisar då Belle inte löper!

  6. Otroligt vad fort tiden går redan 5 månader Då väger Wilma och Freja lika mycket Var hos vetrinären igår och fick reda på att min Wilma är en tjockis Men Wilma är inte så hög Hur hög är Freja ? Härliga bilder på dina två sötnosar Hur går det på kattbebisfronten? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *