6 månader

Imorgon blir vår bäbis hela 6 månader gammal men jag passade på att ta ståbilder idag då vi hade strålande sol, vem vet hur det är imorgon?

Hon heter faktiskt bäbis för det mesta och är en liten spjuver! Go och glad som dagen är lång som jag tjatat förut är jag väldigt nöjd med hur hon är i sättet.

Hon är glad när vi tränar uppställning men blir så fokuserad på godiset att hon tappar svansen…….
Och såhär såg hon ut som 9-veckorsvalp.
Och så andra sidan. Hon blir nog inte lik sin halvsyster alls utan lik sig själv då.

En bild i rörelse:
och här springer hon med mig:
Ge mig godiset då!

Fler bilder från idag:

Livet ska såklart leka när man är 6 månader ung:

Grymtande grisar är populära tyvärr monterar alltid Freja bort delen som gör att de grymtar det första hon gör….

Men å andra sidan är Freja en ännu bättre leksak!

Hon har verkligen ett sött huvud den lilla damen:
I gassande solljus, som gör alla ögon ljusa.

Med visst darrande på manchetten har jag anmält Isis till en inofficiell utställning, just nu har ju varje anmälning till utställning slutat med antibiotikakur istället! Får se om jag anmäler Freja också 150 kronor kan man ju förlora utan att det svider alltför mycket om vi inte kan ställa där. Det är synd att man inte får pengarna tillbaka vid sjukdom/skada mer, jag törs inte anmäla till Högbo där anmälningstiden snart går ut tyvärr.

Freja har även fått svamp i örat, av antibiotikakuren eftersom den slår ut såväl onda som goda bakterier så stör man ju hudfloran. Så nu är det rengöring med otoclean först i några dagar och så ska hon även få tillskott av kalcium för att göra livet lite jobbigare för svampen.

Hon som aldrig brukar ha öronproblem heller. Det har förresten ingen av hundarna sedan jag gick över till hemmablandningen för några år sedan. Förr hade de det stup i kvarten.

Och vi har haft två hela dagar med sol nu, inte illa!

5 thoughts on “6 månader”

  1. Grattis till bäbisen! Håller med om att hon är söt! :-DVi skickar alla bästaste krya på sig hälsningarna till Frejjan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *