Flykten från Alcatraz

Iadg bestämde sig Theo för att visa vilken väg han tagit ut. Han stirrade envetet på husse och jamade som bara en bengal, eller siames, kan. Husse följde då efter honom ut i vår inhägnade uteplats som alltså katterna också kan vara ute i. Uteplatsen är mellan huset och garaget som är fristående.

Därefter klättrade han upp på partytältets tak efter ett av benen (då ropade husse på mig att komma och ta med kameran för han gissade att det var något på gång) och hoppade över till garagetaket…….Och över till andra sidan där inget kattstaket finns. Där vi plockade ner honom med hjälp av en stege. Han gjorde sig ingen brådska alls utan tog det lugnt och lät sig snällt fångas in, så han verkade inte vara på rymmen på riktigt.

Det är flera meter till taket med det hindrar visst inte en bengal.

Utan snarare som att han ville stila och berätta hur smart han är, eftersom han hämtade husse innan han började ta sig ut…… Katter är märkliga och underhållande djur. Och på Theo ser man verkligen att kugghjulen snurrar i huvudet och att han planerar saker.

Utbrytarkungen.

Dörren ut är nu stängd, tältet åker ner ikväll!

Och jag lyckades även få några bilder på mitt svåraste motiv, d v s Belle också idag. Hon vill aldrig vara med på bild!


Sötaste kattflickan!

6 thoughts on “Flykten från Alcatraz”

  1. Vilken luring! med det är ju bra att han talade om hur han hade gjort 😉 Även om hon är svår att få med på bild så blev de desto bättre de som blev av, jättefin kisse!

  2. Åh vad skönt att han kom sig hem igen… Och ja, smart är han, särskilt när han ska “stila” inför husse med vad han kan. 😉

  3. Han är för härlig eran bengalpojke 😀 Klart han berättade, han vill ju aldrig mer ut i den stora stygga världen igen. Våran skrutta (Smilla – delvis bengalen) har promenerat ut genom ytterdörren några gånger när lillmatte inte stängt den, men hon vänder när jag ropar på henne…. Lilla Belle är helt overkligt fin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *