Hemma igen

Inatt kom en mycket hungrig och halt katt hem vid halv fyra tiden.

Han har uppenbart varit i slagsmål eftersom han bland annat har en 5 cm lång reva i benet, det är därför han haltar.

Och han är inte ett dugg sugen på att ens gå ut i kattinhägnaden han går till dörren och kikar men går inte ut. Så får vi se hur länge han minns det då.

En bild från tidigare i veckan då han spanade in vårt nya utetält.

Skönt att han är hemma i alla fall och relativt oskadd, jag skulle aldrig ha nerver till att ha en utekatt inom tätbebyggt område. För mycket som kan hända då.

Just nu sover han som en liten sten i alla fall. Bägge birmorna har noga inspekterat honom när han kom hem.

Och så passar jag på att lägga in några bilder från utställningsträning m m med Isis idag.


Ja det kanske inte är stiligaste traven men hon tycker i alla fall att det är kul att springa med mig nu i motsats till förut då hon var som en tax som slog tassarna i backen! Hon är en dam med åsikter.

Roligast är att leka i alla fall:
Isis är som sagt bra på att hoppa.

och att busa!

Ha en trevlig helg alla.

3 thoughts on “Hemma igen”

  1. Skönt att han kom hem igen den lille rymmaren . Wilma är oxå helt makalös på att hoppa Hon kan stå helt still och bara hoppa rakt upp hur högt som helst Behöver ingen sats alls Fina bilder 😀

  2. Vi är så glada att Theo är hemma igen.Vi skulle också behöva träna inför helgen men vi går och badar Storme istället. Har man en vit hund får man skylla sig själv och han kan inte vara grön som Hulken!

  3. Vad skönt att Theo är hemma igen! <3Isis stil påminner mycket om Cliffords utställningsstil 🙂 Men det är klart han är ju bara 3,5 år och håller fortfarande på med studs :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *