BIGx2

Idag var det inofficiell utställning i Matfors som träning för Isis först och främst. Men eftersom vi ändå skulle dit så passade jag på att anmäla Freja också.

Bäbis var jätteduktig på att visa tänder och stå och gå, jag hade trott hon skulle yrsla runt mer men inte då. Hon är en ganska cool dam om än sprallig.

Så duktig på att ställa upp sig särskilt med tanke på att det var första utställningen.

Resultatet blev BIR och BIG-valp och en kritik som jag tycker kändes rättvis:

7 mån. Kraftfull tikvalp. Välformat feminint huvud. Bra hals och rygg. Välutvecklad bröstkorg. Tillräckliga vinklar. Bra ben och tassar. Rör sig lätt, kunde önskas något mer påskjut. Bra pälskvalite. Tilltalande helhet. Bra temperament.

Isis i rörelse matte har visst precis slagit på bromsen.

Sötaste var ju också med och där blev resultatet detsamma BIR och BIG. I BIS-finalen bad domaren nästan om ursäkt för att vi inte fick fortsätta hon sa du har en så fantastiskt vacker hund men …….Jag tror det var pälskonditionen vi for på. Eller så var de andra hundarna ännu bättre smiley

Vackraste Freja!

Tik av tilltalande typ. feminin. Välformat huvud. Utmärkt hals och rygg. Välkroppad. Utmärkta vinklar. Välgående. Ok pälskvalite. Trevligt temperament.

Kul var det i alla fall då jag planerat att ställa ut så mycket mer i sommar men det blev ju inte så. Och nu är ju den här utställningssäsongen i stort slut. Och kul då bäbis var så duktig. Freja också såklart men det väntar jag mig ju på ett annat sätt.

6 thoughts on “BIGx2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *