Det blev en kort bloggvila

Det blev en kort bloggvila och den största orsaken är faktiskt en ledarskapsutbildning jag går! En mycket bra sådan också. Ett av de områdena som berördes var de olika “personlighetstyper” som man generellt kan dela in människor i, här beskrevs det via färger, men kan även beskrivas på andra sätt.

För min del så är jag mest blå, vilket då står för logiskt tänkande struktur m m men ingen människa är bara en sak, men de olika sidorna är olika mycket framträdande. I mitt jobb passar det bra med blått och såklart med rött som är den “medmänskliga” sidan. Medan grönt som står för kreativitet m m inte i nuläget används särskilt mycket. Så då blev det tal om att se till att använda de sidorna man inte använder så mycket på jobbet under fritiden och det är nog smart.

Jag har ju försökt teckna förut men är inte särskilt bra på det så det tar jag inte upp igen. Men att skriva är också att använda det kreativa tänkandet så då får jag väl se till att blogga vidare.

Och dessutom så gillar jag ju att fotografera så om jag inte har en blogg spammar jag väl ihjäl facebook med bilderna istället, en blogg är bättre för det. Och fotografering kanske är mer åt det kreativa hållet men jag är inte säker på att det är det för mig, jag letar sällan efter spännande kompositioner utan använder kameran mer för att “dokumentera” saker vi gör.

Isis blir 10 månader imorgon så då kommer såklart en ståbild på henne:

och på sötaste:


Sedan blir det en del promenadbilder på prickarna från idag det var så dåligt ljus att Ville blev ett ännu värre svart blurr än vanligt. Och Tim drällde mest runt bena på mig.

Sedvanlig brottningsmatch

Ett perspektiv på hundansikten jag egentligen avskyr, ovanifrån och inzoomat så att ansiktet får fel proportioner. Men hon hade så fina ögon att jag gillar bilden ändå.
Kuta som dårar och hoppa som jag vet inte vad. Isis är som en stenget väldigt säker på benen och vig, det har hon alltid vara sedan liten valp faktiskt.

Men absolut roligaste sysselsättningen är att halka runt på knakande is som det finns gott om i alla diken och raskt hoppa undan när det brister. Konstigt nog blev det inga ofrivilliga bad de verkade höra när det var dags att backa/hoppa undan.

Ja pudlarna sysslar inte med sådan idiotier det gör bara de prickiga och de tyckte visst det var jättekul!

Sedan så måste man ju spana-på stenar

i gräs

På älgpass…..

På ännu mera stenar.

Några bonusbilder på 10-månadersdamen:

Som sagt det var dåligt ljus en riktig novemberdag så grå som en sådan kan vara:

Utsikten från dagens promenadställe.

Och slutligen en bild av hur det såg ut när jag skulle få Isis att posera för fotografen (för att få till ståbilden ovan)

Hon tyckte det var roligare att hoppa på matte!

8 thoughts on “Det blev en kort bloggvila”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *