Ibland vill det sig bara inte

Tyvärr verkar det inte ha tagit sig då Belle startade att löpa igen! Förvånar mig inte det här året är det inte mycket som fungerat på djursidan, det är visst inte mitt år i år. Tur vi har Salle kvar då så får vi försöka igen då. Att han är fertil vet vi han har ju andra kullar men det kanske inte bara tog sig eller så passar de inte ihop. Eller såär det Belle vi får se.

Belle och Salle

Elvis den stilige var på inofficiell utställning idag en matchshow. han fick många komplimanger för sitt stiliga utseende och trevliga sätt en charmknutte är han.
Han hängde med en sväng men mötte sedan en mycket tjusig norsk skogskatt som var ett stycke internationell champion m m så då var han klar.

Vi fick i alla fall kattsand och kattmat med honom hem.
Riktiga utställningar ska det såklart bli nästa år för herrn vi måste ju se till att få sista certet.

Imorgon blir det visning på Arken då det är kattens dag och kattklubben här har visning av olika katter för de som funderar på att skaffa sig katt elelr bara är intresserade av att titta på olika raser. Elvis är perfekt att ha med på sådant då han älskar folk och är en riktig kelgris.

Elvis bestämde sig också mitt i allt för att Salle är ok och rusade in i “kattrummet” när jag öppnade dörren, tillsammans med de andra två.

Nej det går inte att ha flera katter ihop…….och det är givetvis Isis som fixat till kattklätterställningen hon kollade sömmarna som visst inte var bra…….

Så ikväll har kattherrarna kamperat ihop och Salle verkade ha riktigt kul och släppte loss och lekte med dem och med leksakerna. Trots löpande brud i huset, om än inte med dem då. Alla fertila katthanar är inte snälla med kastrater men som sagt Salle är otroligt snäll. Och oftast går det bra att ha flera kastrerade hankatter ihop, de har faktiskt mycket glädje av varandra, medan fertila honor kan vara mycket kinkiga med vilka de accepterar att bo med…..

Även hundarna går bra, Salle dängde upp Isis och Freja när de trängde in honom i ett hörn i trappen men för övrigt är han lika snäll med dem som de andra katterna, trots att han inte bott med hundar.

Snöstorm har vi och har fått hur mycket snö som helst man kan utan vidare drunkna i det…..Isis är givetvis tokglad i snön, ja det är väl alla egentligen.

För min del behöver vi inte få en gnutta till med snö även om jag vill ha snö till jul. Men efter flera timmars snöskottande slocknade jag i soffan och vaknade när jag borde gå och lägga mig istället….men nu lite kaffe så somnar jag säkert som en sten!

3 thoughts on “Ibland vill det sig bara inte”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *