Bra och dåligt

Bra och dåliga saker kommer ibland samtidigt och det är skönt det för då blir det jämvikt! Nu har planerna ändrats för Saladin, han kommer att stanna hos oss och ska bara göra en Stockholmstös lycklig i vår sedan får han bli en sällskapspojke. Och prova på lite utställningar måste han ju såklart!

Så varmt välkommen till vår brokiga djurfamilj stiliga Saladin!

De stiliga birmagossarna i samspråk på trimbordet de är verkligen på samma nivå. Katterna och de andra hundarna med för den delen har en förmåga att komma och trampa i pudelhåren när jag håller på och klipper pudlarna, jag tycker inte de behöver mer päls än de redan har, birmorna alltså!

Lite obra saker blir det också, Freja har fått vara till veterinär här för att titta om antibiotikakuren hävt infektionen. Det har den inte men det visste vi redan så det innebär bara att den behöver förlängas. Sedan tyckte han som inte sett henne sedan i somras att hon blivit mycket värre. Och det har hon men hon har ändå blivit bättre än hon var när det var som värst i höstats vilket inte han sett. Sprickor i fossingarna har hon också.

Och fortsatt gul fläckvis på kroppen samt röda missfärgningar på tassar och ben

Ändå är hon bättre för själva huden i ljumskar m m är nu blekrosa som syns på nedersta bilden. Och den ringa klåda som fanns är borta. Hon är också mer avslappnad som jag skrev har hon känts lite uppvarvad förut.

Hon har dessutom fått vattensvans stackaren så det var också en orsak till besöket men lite rimadyl gör livet ljusare. Och så vila och värme såklart. Om jag ska få en enda önskan uppfylld nästa år så är det att hon ska få må bra!

7 thoughts on “Bra och dåligt”

  1. Stackars sötaste Freja, när ska hon få må bra. Tom vattensvans, nu får det verkligen vara nog.
    Tur att vi bara är lika i antalet hundar, fyra katter hade vi/jag inte klarat…. förresten så ligger jag en hund efter, som tur är….hi,hi.

  2. Kul med tillökning i familjen – det är en tjusig herre som flyttar in för gott. =)Stackars Freja. Nillas problem var värst på tassarna, men där ser det inte riktigt lika ut som Frejas. Nillas var mer mellan tårna och blev som såriga utslagsbulor.Men peppar, peppar…. Nillas problem är betydligt bättre, som jag sagt tidigare. Så kvalsterallergi-medicinen verkar funka för henne… Hoppas, hoppas, hoppas bara att det fortsätter hålla i sig så.

  3. Håller alla tummarna för att Freja ska få må super toppen nu! Och snygg katten hos er! Bidde det inga kattongar denna gång heller alltså?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *