-16 grader

Vi har kallt. Ja för att bo där vi bor. Medan det i Lappland skulle betraktas som halv blida med -16 grader!

Isis knöl är fortsatt höjd i dunkel, veterinären provade att punktera den men inget kom ut. Nu blir det en antibiotikakur fast de egentligen inte verkade tro på en infektion, då borde det funnits sörja i knölen. Och om hon fortsätter att vara svullen blir det röntgen.

Jag misstänker att det är en bit av de yttre stygnen som inte löser upp sig som finns därinne. Och i så fall lär de behöva skära lite i henne.

Men hon behöver i alla fall inte vila och det är hon glad över. Fast det är -16 så kan man ju vara ute ett tag i skogen,här är några bilder från igår.


Kutar som en galning på snövallarna.

Och flyger fram över desamma.

De har plogat “vår” skogsväg, så praktiskt för oss!

Fångade Freja mitt i en skakning!

Freja är mitt i höglöp nu så Ville har fullt sjå med henne. Salle blir också påverkad men tror att det är Belle som löper och försöker uppvakta henne enträget. Något som inte alls är uppskattat av Belle så vi får hålla isär dem tills Frejas löp är på avtagande. Lustigt att de kan reagera på andra “raser” men det är väl liknande hormoner de strösslar runt sig dessa damer.

Solen strålar i alla fall utanför så det är snart dags för dagens skogspromenad.

4 thoughts on “-16 grader”

  1. Men lille Salle- vad söt han är, som blir kär i en hunddoft, även om han tror att det är Belle. Stackars Isis – hoppas den ger med sig snabbt.Och kallt, jo, det har vi också, t.o.m. Wiras ben frös fast i stelnat läge när vi var ute och busade i snön i söndags, och vi hade bara hunnit vara ute i några få minuter…

  2. Tänk hur det kan bli… katter påverkas av hundar. När det gäller hormoner så spelar det nog inte någon roll vilket djur eller ras man tillhör ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *