Dubbel-grattis!

Idag har vi två födelsedagsbarn här i huset,nämligen Tim som fyller 16 och Isis som blir 1!

Tim har flera syskon som också blivit ganska gamla men är den sista kvar ur den kullen nu. Jag tycker det är roligt att ha en hund som hållit sig pigg och frisk så får vi hoppas att det fortsätter så ett tag till. En liten bildkavalkad av Tim hade jag i förra inlägget.


Isis känns det som att det var nyss hon flyttade in.
Och satte igång med en massa hyss, som att stjäla pålägg, men det är ju nästan 1 år sedan hon flyttade in.

Och redan “stora” damen. I alla fall exteriört ser man den vuxna hunden. Jag hade ju hoppats på att hon skulle bli en utställningshund, om än jag inte kommer att avla på henne, men det håller hon inte för. I alla fall inte om man vill ha möjlighet att få rosa kort mellan varven. För mig är utställning en fråga om tävling, vad som är bra och dåligt hos en hund kan jag se ändå. Så det var lite synd men livet består ju av mer än bara utställningar så det finns annat kul vi kan sysselsätta oss med.

I huvudet är hon ännu mycket bäbis som sig bör när man bara är 1 år, där hela livet leker mest hela tiden.

Särskilt om man har en gris tillhanda!

Vi har ju hunnit med en del under första året, valpkurs aktiveringskurs och handlerkurs . Detta år blir nog lugnare men spåra ska vi såklart göra och en agilitykurs hoppas jag att vi hinner med också.

Dubbel-födelsedagen firas med lite diverse smått och gott bland annat ett smakprov på älgfärs!

3 thoughts on “Dubbel-grattis!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *