Blåbärstävling

Idag har jag varit med Isis på vår andra blåbärstävling i agility på brukshundsklubben i Hörby. Det var en väldigt trevlig plats att vara på, med en bäck i närheten så Isis fick bada också. Det uppskattar hon ju alltid!

Det blev disk i bägge loppen och det är ju det vanligaste resultatet i agility så det är väl lika bra att vänja sig 🙂 Men man fick ju fortsätta att köra hela banan för det eftersom det är blåbärstävling

Men det har mindre betydelse för jag är så nöjd med att Isis kunde ha sådant fokus på banan på ett helt nytt ställe och att hon var så taggad som hon var, inte stressad utan sugen på att springa bana.

Det är vansinnigt roligt att tävla i agility faktiskt, väldigt mycket roligare än utställning och lydnad.

Jag tackar min Hippiehund för en trevlig dag där hon gjort sitt bästa. Till nästa tävling skall min målsättning vara att ta alla hinder och ha tydliga kommandon!

Isis

Länk till film från ett av loppen:
https://galleri.pudal.se/#share?id=c1cfe9f1-a5cf-407e-8713-ba4425ce228e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *