Isis 9 år

Idag får vi fira Isis som fyller hela 9 år, tiden flyger verkligen och det märks på hundarna.

Isis 9 år


Det går fort från att de är energiska höjdhoppande studsbollar tills de mitt i allt blivit riktiga värdiga, kloka seniorhundar. (Att man ibland inte lagt av med vissa unghundsfasoner som att mörda kuddar behöver vi inte prata så mycket om.)Ens gamla godingar har en helt egen charm. Oftast är de väldigt lydiga och man känner varandra utan och innan, det är lätt att ha en äldre och klok hund. Och sedan för lite större hundraser som dalmatiner så vet man ju att varje år efter 10 år är en bonus. Så idag blir hon firad med märgben, Isis verkligen älskar att tugga ben. Nej hon vet inte att hon fyller år men jag vet ju att hon gör det så därför firar vi. Hade det varit bättre väder så hade vi tagit oss en tur vid havet som Isis älskar men just nu är det bara riktig blötsnö som ramlar ner så hon får nöja sig med skogen.

Isis 9 år.

Jag har anmält Helga till doftprov i vår också så får jag hoppas att det blir av. Nosework är faktiskt en oväntat kul aktivitet.

Dags att få lite användning för den där stora nosen Helga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *