Grattis Alwex , 6 år

Min minsta lilla hund, min rödtott, fyllde 6 år igår och det fick han fira med rostbiff och långpromenad. Det känns som nyss jag hämtade hem honom och han var ett litet fluff som såg ut som ett leksaksdjur.
Han är mattes egna lilla kille som tycker om att ligga i mattes knä och sova. Såklart gillar han att vara i farten också och då är det långpromenader som smäller högst skulle jag tro. Särskilt sådana där han kan kan gå och läsa av vad alla hundar i områdena här runtom har haft för sig.

För övrigt har jag semester så det ska bli lite fixande med hundstaket och garderober till gästrum m m. Och såklart daglig hundträning som vanligt, Helga blir det Noseworkläger med och Isis ska få vara med på ett Noseworktillfälle för dalmatiner.

Och dalmatinernas favoritsyssla att åka till havet ska vi såklart också göra.
Ha en skön sommar alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *