Tjocka släkten

Jag tycker att det alltid är intressant att få se kullsyskon och alla annan släkt till ens hund helst på riktigt men också på bild. Frejas uppfödare Aase och Edgar har gjort en resa som heter duga i somras och bland annat varit här förbi men också hos andra kullsyskon. Eftersom jag inte kom mig för att ta bilder själv så jag har ärligt stulit bilderna nedan från hennes blogg:

Frejas vackra syster i Tyskland som kallas för Lola

Och sedan har vi vår favorit som var hos oss i några dagar innan han flyttade till sin riktiga matte, Bertil som han nu kallas:

Bertil med sin lillmatte

Både snygg och trevlig kille!

Sedan har vi vårt frö:

Och hennes morfar Scotty, jag tycker mig se gemensamma familjedrag:

Och sist men inte minst mamma Berta, också en vattennymf. Freja är väldigt lik henne:

Slut på släktparaden men fler släktingar hemsidor finns bland länkarna på vår hemsida.

Alla bilderna är tagna från Aases blogg: http://toots.blogg.no/1283891672_n_er_det_lenge_siden_.html

Och många fler bilder på vackra dalmatiner finns givetvis där. Bland annat på “Ylvas” valpar och hade Freja varit lite äldre hade vi stått och bankat på deras dörr för att få en valp efter henne, Ylva har ett helt underbart temperament, hon är en av de trevligaste hundar vi någonsin träffat.Och dessutom snygg!

Men tillsvidare nöjer vi oss med sötaste Frejasmiley

5 thoughts on “Tjocka släkten”

  1. Det är kul med släkt – vi har ju Nillas syster Vera hos Ann-Sofie, och det är så kul att kunna följa henne, och ännu roligare när man ser likheterna i både sätt och utseende. smiley

  2. Jag bara älskar prickbilder 😀 Alla är så olika men ändå inte. Ibland kan man se riktigt tydligt att två är mor,far/barn Vi träffade Ackes pappa en gång Jag kunde knappt tro så lika de var , pappan har väl lite bättre öron och vinklar men till sättet och blicken och prickarna var de sååå himla lika
    Fast de som inte har prickar själv eller känner några, ser ingen skillnad på mina två.. kanske om de står nära bredvid varann men inte annars .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *