Lugn och ro igen

Ville har haft det lite jobbigt i några dagar eftersom Freja höglöpt. Men hanhundar som lever med tikar är ändå ofta väldigt koola fram till dess. Sedan är de totalt hjärndöda och kärlekskranka i tre dagar. Värt att påminna sig själv när man ska sova med en stycke Ville i ett annat rum än den ohyggligt attraktiva hunddamen under den tiden. Det är som att ha småbarn igen. Faktiskt så är han inte alls farlig lite gnäll just när vi gått och lagt oss sedan har han sansat sig och sovit och t o m ätit på natten. Men nu är hon inte alls lika snygg mer och ordningen är återställd.

Ville är som vanligt.

Och då kan man sova med Tim igen och stjäla skor som vanligt. Tim, som varit totalt oberörd av den attraktiva damen, säkert tack vare chipet.

Eller vara i vägen med alla andra djur när matte och husse försöker flytta möbler. Kisse tyckte ribborna var fantastiskt roliga att krypa in under och leka med hundarna.

Nu blir det lite plugg till uppfödarutbildningen imorgon.

Jag har lagt till en sida om MH på hemsidan.

3 thoughts on “Lugn och ro igen”

  1. Jobbigt med pilska hanar Acke var rent hopplös innan vi kastrerade honom Pip och gnäll och matvägran Vi hade 4 grannar som hade tikar och inte fanken löpte de samtidigt… Så vi blev så nöjda att allt sånt försvann efter kastreringen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *