Theo-Bert

Redan oktober om två månader är det dags att julpynta! Och Freja blir 20 månader imorgon snart är hon två år och stora damen-eller kanske inte!
Men innan det är jul så är det höst! En bild från vår skogspromenad igår, hösten är härlig.

En annan herre som växer är Elvis vi planerar att fara med honom och Belle till Uppsala i januari på utställning.

Theo är i alla fall en stor herre och jag tycker det är dags för lite bilder på honom idag det är länge sedan sist:

Fotvård, fast det ser ut som han planerar en attack, snacka om stiletter.

Även katter kan visst fastna i sina tankar han glömde bort att han höll på att fixa fötterna mitt i allt.


Jobbigt att ha någon i hasorna ibland? Nej det verkar inte som så alls.

Siktar in sig på bytet (Elvis)

Ingen rädder för vargen här……..

Snyggaste tigern i stan!

På spatsertur.

Eller kanske på jakt?

Lite ruggigt är det visst även om det inte är så kallt.

Theo är nog glad att vara hemmakatt och slippa fara på utställningar han gillar inte att resa hemifrån eller att bli hanterad av främmande.

Nästa helg är det utställning för Freja på hemmaplan skönt att slippa resa. Med 23 eller 24 dalmatiner anmälda, 23 i PM.et, 24 enligt nummerlappen.
Ska bli kul att se hur det går då, jag hoppas ju på CK i alla fall.

Och på tisdag börjar aktiveringskursen med Freja ser fram emot den.

Middag idag var grill-grillad kyckling med stekta rotsaker och diverse såser m m!

14 thoughts on “Theo-Bert”

 1. Tack Pia, katterna är dotterns och det är skönt jag behöver aldrig städa kattlådor.
  Vi håller Freja mätt så hon inte blir sugen på kattersmiley Theo och Freja är väldigt goda vänner både ute och inne medan Belle accepterar hundarna men inte vill leka med dem. Elvis får vi se var han landar han verkar tycka hundarna är lite halvkul i alla fall. Freja kan ju inte låta bli att jaga dem ifall de springer förbi men hon skulle aldrig göra något.

 2. Oi, så flotte katter du har! Personlig synes jo jeg det er helt utrolig at ikke Freja spiser opp alle sammen, haha! Er de gode venner? Både inne og ute?

 3. Härliga bilder!!! fotvårdsbilden var ju fräck 😀 Och ingen rädder för vargen… hi hiLyck till på utställningen såklart det blir ett CK Hon är ju världens finaste Freja ju Kram

 4. Vilken fin tecknint Theo har och visst är det härligt när hundar och katter lever sida vid sida. Kul med utställning på hemmaplan och många dalmatiner dessutom 🙂 Det kommer säkert att gå bra för er, vi håller tummarna!

 5. Kattis SMS blir det ha en bra semester.

  Cliffordsmatte; Ja Theo som alla bengaler t o m rör sig som en leopard det är en upplevelse att se honom gåsmiley. Och jag tycker också Belle och Elvis är vackra medan Theo är ståtlig!

  Elvis busar på nätterna men det drabbar inte oss utan dottern då det är hennes katt sover han i hennes rum och brukar ha nattliga anfall på fötter under täcket o s v. Eller kärvänligt gnaga på näsan…..

 6. Härliga bilder på fina Theo, de andra är också jätte fina men den lilla leoparden är helt fantastisk! Vad stor Elvis har hunnit bli redan – fort går det. Är han också busig om nätterna? Här kan man rätt som det är få en Smilla som attakerar allt som sticker ut utanför täcket 😀 Tur att det går över!Kul med kurs.

 7. Ni har söta katter, Theo verkar vara herre i huset.
  Lycka till med Freja och jag ser fram mot ett SMS ner till värmen. Det är avfärd i morgon bitti.

 8. Katta synd att du inte kan ha katt. Jag måste också ha motivation för att träna därför går jag kurser.

  Kerstin det stämmer nog för jag ser så lite på TVsmiley

 9. Theo är verkligen superläcker!!Jag gillar verkligen katter och vi har alltid haft katt innan. Men sambon är ju allergisk så att ha katt igen med hundarna är väl att utmana ödet. Bilden när Theo går under Frejas mage är riktigt cool!! Roligt att gå kurs med Freja igen. smiley Jag behöver hela tiden ha något att bli motiverad av annars så går vi mest i skogen.Så tävling är bra motivation för träning =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *