Kennelnamn

Idag fick jag bekräftat från SKK att mitt kennelnamn är godkänt! Och det är alltså Drumty’s som är min pudel Tims stamtavlenamn. Det betyder ingenting på något språk vad jag kunnat hitta och är kort med en begynnelsebokstav som är tidigt i alfabetet!Och varför väljer man att registrera ett kennelnamn innan man ens haft en kull då?

Jag har sett flera namn som jag velat ha bli upptagna under åren för detta har jag haft i mina tankar i över 20 år, sedan vi skaffade vår första dalmatiner! Men inte tyckt mig haft haft tid, pengar, plats eller avelsmaterial heller för den delen. Men nu har jag det så därför valde jag att registrera ett kennelnamn. Och hoppas att Freja fortsätter att utvecklas lika bra som hittills! Hon har så mycket jag vill ha i en dalmatiner men mer om det kan man läsa på hemsidan under om mig.

Ikväll så får jag alltså fira!

12 thoughts on “Kennelnamn”

  1. Grattis!Du frågade någon gångför länge sedan vad jag hade för kennelnamn och det är Pargas, vilket betyder PARet Gösta och Annki S, det ville vi ha som företagsnamn en gång i tiden men det gick inte, förmodligen för att det är en stad i Finland.

  2. Tack Emelie.

    Och Kattis visst ska jag väl hinna med att producera en hane innan vi blir 65, jag skriver upp dig på kölistansmiley Ha det bra på semestern!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *