Stora Stockholm

Så har vi “lantisar” (eller hur Annki och Wilmasmiley) tagit oss en tur till huvudstaden i helg. Det var många första gånger för oss. Första gången jag körde bil i Stockholm, undviker jag alltid om jag kan, men det var lätt att hitta till mässan!Det var första gången Freja gick i en parkinsonsnurra (en sådan där roterande historia i dörrar som tvingar en att gå med små korta steg)och åkte hiss men det var väl inget märkvärdigt tyckte hon.Dalmatiner som hon är så är det ju såklart att sopkorgen är intressant……Här tigger hon faktiskt papperet från en hundgodis-stång hon fick av vår rumskamrat. För även om Freja fick följa med och ställas ut så har den här resan varit bokad i ett år då jag och min kompis från långt-bort- i- norr bestämt att vi skulle gå på denna tillsammans och det var jättekul!Hotellsängen blev såklart beslagtagen hade jag räknat med och tagit med ett hundlakan hemifrån.Själva utställningen måste ju faktiskt vara ett litet mentaltest i sig för hundar, med allt folk och fä, oväsen och trängsel. Jag vet inte hur många hundar det var som kom i år har sett en siffra någonstans men lyckats glömma det igen.Resultatet blev väl inte vad vi hoppats på det blev ett VG och tydligen får jag fetta upp henne igen eftersom han tyckte hon behövde mer skinn? och substans! Skämt å sido så var det en del i kritiken vi fick jag lägger upp den lite senare på hemsidan. Och så fick jag träffa flera stycken som jag “känner till” via internet, d v s bloggar och Facebook kul för på något sätt är det som man är bekanta fastän man aldrig träffats! Jag hoppas att det blir fler tillfällen att ses! Jag brukar stanna en stund efter att rasen är slut för det är då alla har tid att prata men hade en lång resa hem ensam så då ville jag komma iväg.Freja var också lite trött efter en lång dag och passar på att hänga lite på mattes ben.Och sedan var det flera stycken som kom och frågade om dalmatiner som ras, jättekul tycker jag!PÅ vägen hem pausade jag i Tönnebro då var en röd fullmåne på väg upp. Tyvärr hade jag inte teleobjektivet med mig men lite syns ju ändå.Och när det gäller utställningar så får vi se framåt mot nästa istället som antingen blir Harstad i mars eller Sundsvall i april, jag har inte bestämt mig ännu.Nu ska jag se på TV med stängda ögon framför TV:n med sötaste Freja. Ville var glad att matte kom hem men ännu gladare blev han över den torkade tjursnoppen han fick han spatserar runt med den i munnen och lyckas se märkvärdig ut. Frejas är sedan länge uppäten.

9 thoughts on “Stora Stockholm”

  1. Som sagt domaren verkar vara i behov av en optiker ;)…. Vackra Freja är och förblir den vackraste Frejan . Snygg måne En röd måne har jag aldrig sett. Kram

  2. jag och domare verkar sällan ha samma åsikt är vad jag ofta känner. tycker hon ser jättefin ut och tycker inte alls det ser ut som hon behöver mer av något! nä, jag får nog bli domare så det blir lite ordning i världen. 😉

  3. Vad roligt att träffa dig IRL liksom! Ja visst är det väl på något sätt som om man liksom känner varandra tack vare bloggar o FB trots att man aldrig träffats! Tekniken går framåt =)

  4. TACK för en trevlig helg med Er! Freja är för oss den vackraste dalmis man kan tänka sig.
    Eftersom jag är som jag är så lyckades jag även prata till mig en tidigare avgång på SAS så jag var hemma när jag skulle landat! Skönt och min väska var väldigt intressant för de tre Vita för att inte tala om Frejas doft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *